Pc do 13 000

Nechte si poradit s výběrem jednotlivých komponent, s návrhem PC sestavy či s koupí notebooku

Moderátoři: Marfy, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

Spyke
člen HW spec týmu
Master Level 7
Master Level 7
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Re: Pc do 13 000

Příspěvekod Spyke » 11 srp 2011 18:23

Ale jdi, nikdo tu po Tobě nechce ovace a mexické vlny. Na jednu stranu je dobře, že to děláš jinak, po svém. My jsme si tu už časem stanovili jakási dogmata a podle nich zdejší staví. Tak je to ale na každém fóru, párkrát uživatelům něco vyvrátíš a nakonec jsou v tom s Tebou zajedno. Ano, může být škoda, že se tu neprosadí i jiné komponenty, ale na druhou stranu, ty které doporučujeme jsou ověřeně ty nejlepší. Ne každý má stejný názor, přeci jen nejsme roboti, někdo fandí AMD, někdo prosazuje nVidii, atp.. Ale pokud se budeme řídit holými fakty, měli bychom nakonec dojít k nějakému závěru, na kterém se všichni shodneme.. :wink:

Pokud někdo něco nahodí, nemusí se s ním druhá strana, pokud s něčím nesouhlasí, přít x stránek, i přesto, že je jasné, kde je pravda. Následkem toho by pak jeden či druhý měl sklopit uši a přiznat svou chybu. A ne, že se o tom budou hádat i nadále. A to je i Tvůj případ, neumíš přiznat, že se pleteš, raději napíšeš "Jak myslíš". I my se učíme, každý chybuje, proto je to fórum, aby ho případně jiný opravil. Radit podle nejlepšího svědomí, hezké, ale o něco ho opírej. Chápu, že to vidíš jako hanění Tvých sestav, ale je to prostě jen kritika. Pokud máš výhrady k našim, směle do toho, od toho tu jsi, aby si vyjádřil svůj názor, popř. nesouhlas. Domněnky a subjektivní názory ale nech stranou.

Zakopat válečnou sekeru? Vždyť já ji ani nevytáhl, jen jsem se ozval. Nic v tom nehledej..:D
Prosím, pište česky! Čtěte příbalový leták a používejte Google.
* Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla..
* Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..

Reklama

Zpět na “Rady s výběrem hw a sestavením PC”