Ahoj. Jelikož jsem měl vždy jen a jen pc tak bych potřeboval poradit s výběrem ntb. Primárně by byl určen jen do školy, ale samozřejmě někdy i ta hra nějaká.
Obešli jsme snad všechny krámy ale nic se mi zatim nelíbilo. Přítelkyně si dala do hlavy, že by chtěla bílej a nejlépe samsung (protože v každym elektru nějakej takovej byl :/ ). Jestli má někdo zkušenost s těma samolepakama na ntb a je to v pohodě a hezký tak by potom nebyl s barvou problém :). Jinak cena je do 16k max, co největší úhlopříčka a aby byl co nejtenčí. Budu rád za každou radu a nejlée s odkazem, protže někde v elektru se mi kupovat nechce. Díky :)
Notebook pro přítelkyni
Re: Notebook pro přítelkyni
Koukni třeba na tento Lenovo Ideapad S500, to je ultrabook. Bílé ultrabooky od 30k+ tzn. ať si vybere jestli tenký notebook, nebo bílý.
Díky za návrhy :). Dám jí to omrknout a snad se něco bude líbit. Jinak ty samsungy v ceně 12-16k co maj teď všude, co říkáte na ně? Má cenu o nich uvažovat? A když by si vzala třeba ten Lenovo, dala by se na to pořídit ta folie bílá? a Jak by to vypadalo, pěkně? Nebo by to bylo hnusný s tim?
Nebo něco takovýho má smysle? Nevyznám se v těch grafikách atd u ntb. http://www.alza.cz/samsung-540u-touch-stribrny-d516781.htm
Nebo něco takovýho má smysle? Nevyznám se v těch grafikách atd u ntb. http://www.alza.cz/samsung-540u-touch-stribrny-d516781.htm
Pokud chceš ten NTB aji na nějaké hry tak ten co si poslal ne protože má jenom intel hd graphics 4000
Hlavně na školu, ale občas i hru, samozřejmě ne žádné novinky. Ale aby jel pěkně ve wordu apod, když bude víc oken otevřenejch. No a ten samsung jsem poslal práve proto jeslti to má cenu, že teď všude v obchodech jsou tyhle a podobný v této ceně a přítelkyně by ho chtěla v bílim, jen si myslim, že to nebude mít výkon jako jinej ve stejné ceně takže nevim.
Kdyby teda někdo věděl jak je to s těma foliema na ntb tak napište :). Kdyby to pak bylo pěkný s tou folií tak by bylo jedno jakou ten ntb bude mít barvu uplně a pleskl bych jí na to potom
Kdyby teda někdo věděl jak je to s těma foliema na ntb tak napište :). Kdyby to pak bylo pěkný s tou folií tak by bylo jedno jakou ten ntb bude mít barvu uplně a pleskl bych jí na to potom
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Notebook na práci pro přítelkyni
od theMrDuck » 17 čer 2024 12:50 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 4
- 1905
-
od theMrDuck