Pomoc z výměnou Komponentů v NTB
Pomoc z výměnou Komponentů v NTB
Ahoj potřeboval bych nějaké rady můj notebook co mám v popisu mi už nestačí ale nechci si zbytečně kvůli tomu kupovat nový tak bych se chtěl zeptat na pár věcí. první je co by jste mi doporučovali vyměnit vím že integrovanou grafiku asi pryč nedám, ale spiše bych potřeboval pomoct z výběrem nové grafiky pokud tedy do notebooku půjde zapojit když tam mám už tu integrovanou. Další věc chtěl bych se zeptat jestli procesor stačí nebo bude chtít taky vyměnit ? a Poslední a třetí věc chtěl bych další ramky asi 2 gb nebo 4 gb abych měl 4-6 GB ale nevím jestli mám notebooku slot na DDR2 nebo DDR3 takže to je asi všechno já se v tom nevyznám jako kde to všechno zjistit nebo tak.. tak doufám že se najde nějaká pomoc budu si vážit každé pomoci Díky..
-
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Pomoc z výměnou Komponentů v NTB
Pokud se nemýlím, novou grafiku do ntb nezapojíš. O procesoru taky pochybuji. Jen ty ram by šly.
PC: skládané CPU: AMD Phenom II X4 945 3,0 GHz RAM: 8GB DDR3 Kingston HyperX blu GPU: GAINWARD GTX560 GS Motherboard :AsRock N68C-GS FX Zdroj: Fortron HEXA 500W
Case: EuroCase ML5410 NTB: Acer Aspire 5551G RAM: 4GB RAM Samsung CPU: AMD Phenom II X3 N830 2,1GHz GPU: AMD Radeon HD 5650 1GB GDDR3
Case: EuroCase ML5410 NTB: Acer Aspire 5551G RAM: 4GB RAM Samsung CPU: AMD Phenom II X3 N830 2,1GHz GPU: AMD Radeon HD 5650 1GB GDDR3
-
- Pohlaví:
Paměť si zjistíš např. z Everestu, tam bude nejmenší problém.
Procesor se sice vyměnit (teoreticky) dá, ale na to taky zapomeň. Výrobce si většinou ošetří BIOS tak, že jiný procesor nebude přijat. Navíc může mít větší odběr a tudíž je další otázka co to udělá.
Grafiku vyměnit, nebo dodat nelze.
Procesor se sice vyměnit (teoreticky) dá, ale na to taky zapomeň. Výrobce si většinou ošetří BIOS tak, že jiný procesor nebude přijat. Navíc může mít větší odběr a tudíž je další otázka co to udělá.
Grafiku vyměnit, nebo dodat nelze.
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
A navíc by tě to pravděpodobně stálo nemálo peněz. Prostě se to nevyplatí, radši něco ušetři a kup lepší notebook a nebo PC. Myslim, že jediný co má tak cenu jsou ty ramky, ale asi bych se na to taky vykašlal.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | Sapphire Pulse RX 6600XT | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Zajímalo by mne, kdy lidi pochopí, že laptop je zařízení na jedno použití, bez nároku na "výhodný" upgrade.
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Pomoc při výběru některých komponentů - nový PC 50-70 tisíc Příloha(y)
od Overlord » 12 bře 2025 01:26 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 5
- 6334
-
od Overlord
Zobrazit poslední příspěvek
14 bře 2025 11:54
-
-
- 3
- 3183
-
od PavelKilleR