Kúpa tabletu hlavne na skype a surfovanie po nete

Nechte si poradit s výběrem jednotlivých komponent, s návrhem PC sestavy či s koupí notebooku

Moderátoři: Marfy, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

Eldo
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

Kúpa tabletu hlavne na skype a surfovanie po nete

Příspěvekod Eldo » 29 čer 2014 10:04

Zdravim vsetkych,

potreboval by som radu od skusenejsich. Cestujem do zahranicia kvoli praci a vzhladom ktomu ze doma mam 17palcovy ntb a nechce sa mi ho vlacit uvazujem nad kupou tabletu.

Idealny by mal byt 10 palcovy ale moze byt aj viac, menej nie, kvalitny display, hlavne by sa mal dat vyuzit aj vonku pri priamom slnku (neviem ci to nieje scifi),
fotoaparat aspon 8mpx.

Osobne som si pozeral Sony Xperia Tablet Z2 ten je aj vodeodolny co je len take prijemne plus, ale cital som recenzie ktore boli tak 50/50, potom som si pozeral Samsung galaxy pro S ktory ale ma vyjst len teraz niekedy okolo 4.7 a preto recenzie ktore o nom pisu nemozem brat privelmi do uvahy.
Na znacke mi inac nezalezi potrebujem hlavne spolahlivost a vydrz baterie, cena tak okolo 500€ ak by bola 600€ nic by sa nestalo.

Dakujem za vsetky odpovede.

Reklama
richchie
Master Level 9.5
Master Level 9.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Kúpa tabletu hlavne na skype a surfovanie po nete

Příspěvekod richchie » 29 čer 2014 10:58

Za tu cenu,co jsi ochotný dát tak jich moc není.Stačí použít konfigurátor a ušít si na míru.
http://www.alza.cz/tablety/google-android/18852425-p2.htm#f&pg=1&po=1&par1033=1033-9867&par821=821-3629

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Profilové obrázky na Skype se ztratily
    od Myloš » 29 čer 2025 12:19 » v Komunikace na internetu
    3
    6040
    od petr22 Zobrazit poslední příspěvek
    29 čer 2025 13:18

Zpět na “Rady s výběrem hw a sestavením PC”