Hralo by se CSGO,LoL nizke detaily 60,70fps+ slo by to?
http://pc.bazos.cz/inzerat/55575349/PC- ... 50-2GB.php
Bude to dobra koupe?
Re: Bude to dobra koupe?
Už jsem viděl i pc s i5 2500 a gtx 660 za 8000 Kč, takže z toho pohledu to není moc dobrá koupě.
-
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
Osobně bych do toho nešel, mužu ti klidně poslat zdarma podobně výkonou grafiku co mi zbyla, spíš bych si koupil nějaký fx 8xxx (na aukru i s zakladní deskou 2400 ,- , za 900,- 8 gb ram, zdroj a hdd nějaký dokoupíš, výsledná cena je nižší, výkon vyšší, a časem dokoupíš grafiku.
Ja se pres ty bazary bojim ze me okradou,poslu jim penize a oni mi poslou rozbity nefunkcni pc nebo nic...
A jinak tys rikal ze bys mi poslal ppdobnou sestavu to fakt?,slo by na ni CSGO?,kolik za ni chces
A jinak tys rikal ze bys mi poslal ppdobnou sestavu to fakt?,slo by na ni CSGO?,kolik za ni chces
- Karrex
- Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Ty jim hlavně nesmíš posílat peníze, kromě Ebaye.
Sestava v profilu.
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
-
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
Psal jsem grafiku, ne sestavu. No, když dáš na komentáře a hodnocení, není se čeho bát, mě se zatím při zhruba 120-ti koupí na aukru(vše elektronika) stalo jen jednou že mi jeden prodejce poslal jinou zakladní desku než jsem očekával.
Kup to na Ebay - treba v Nemecku.
Bude to v perfektnim stavu a pravdepodobnost okradeni je nulova, protoze Ebay i Paypal ma mechanismy na vraceni penez zpet kdyz se nahodou neco stane. Dokonce prodejce ruci za to, ze se zbozi dostane k tobe - takze zadne takove ze ti posta po ceste rozbila.
Ani jedno nefunguje pri nakupu treba pres Aukro.
Bude to v perfektnim stavu a pravdepodobnost okradeni je nulova, protoze Ebay i Paypal ma mechanismy na vraceni penez zpet kdyz se nahodou neco stane. Dokonce prodejce ruci za to, ze se zbozi dostane k tobe - takze zadne takove ze ti posta po ceste rozbila.
Ani jedno nefunguje pri nakupu treba pres Aukro.
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
Tutenkamen píše:Osobně bych do toho nešel, mužu ti klidně poslat zdarma podobně výkonou grafiku co mi zbyla, spíš bych si koupil nějaký fx 8xxx (na aukru i s zakladní deskou 2400 ,- , za 900,- 8 gb ram, zdroj a hdd nějaký dokoupíš, výsledná cena je nižší, výkon vyšší, a časem dokoupíš grafiku.
Můžu se zeptat, co znamená "podobně výkonná grafika" ?
Zrovna sháním k mému Phenomu II X4 840 nějakou obstojnější grafiku než mám, takže kdyby to bylo něco zajímavýho, tak bych to bral, ale určitě ne zadarmo..

Dodatečně přidáno po 45 vteřinách:
DarkMoon97 píše:Tutenkamen píše:Osobně bych do toho nešel, mužu ti klidně poslat zdarma podobně výkonou grafiku co mi zbyla, spíš bych si koupil nějaký fx 8xxx (na aukru i s zakladní deskou 2400 ,- , za 900,- 8 gb ram, zdroj a hdd nějaký dokoupíš, výsledná cena je nižší, výkon vyšší, a časem dokoupíš grafiku.
Zrovna sháním k mému Phenomu II X4 840 nějakou obstojnější grafiku než mám, takže kdyby to bylo něco zajímavýho, tak bych to bral, ale určitě ne zadarmo..
PS: Teď mi došlo, že je asi blbý se takhle někomu nakýblovat do tématu a ještě se mu tady snažit "ukrást" nabídku na grafiku.. Pardon
-
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
DarkMoon97 píše:Tutenkamen píše:Osobně bych do toho nešel, mužu ti klidně poslat zdarma podobně výkonou grafiku co mi zbyla, spíš bych si koupil nějaký fx 8xxx (na aukru i s zakladní deskou 2400 ,- , za 900,- 8 gb ram, zdroj a hdd nějaký dokoupíš, výsledná cena je nižší, výkon vyšší, a časem dokoupíš grafiku.
Dodatečně přidáno po 45 vteřinách:DarkMoon97 píše:Tutenkamen píše:Osobně bych do toho nešel, mužu ti klidně poslat zdarma podobně výkonou grafiku co mi zbyla, spíš bych si koupil nějaký fx 8xxx (na aukru i s zakladní deskou 2400 ,- , za 900,- 8 gb ram, zdroj a hdd nějaký dokoupíš, výsledná cena je nižší, výkon vyšší, a časem dokoupíš grafiku.
PS: Teď mi došlo, že je asi blbý se takhle někomu nakýblovat do tématu a ještě se mu tady snažit "ukrást" nabídku na grafiku.. Pardon
HD 5770
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 11
- 10964
-
od AirCrew
Zobrazit poslední příspěvek