Bude to dobra koupe?

Nechte si poradit s výběrem jednotlivých komponent, s návrhem PC sestavy či s koupí notebooku

Moderátoři: Marfy, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

Mapreeh
Level 1.5
Level 1.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Bude to dobra koupe?

Příspěvekod Mapreeh » 25 pro 2015 14:13

Hralo by se CSGO,LoL nizke detaily 60,70fps+ slo by to?

http://pc.bazos.cz/inzerat/55575349/PC- ... 50-2GB.php

Reklama
socirel
Level 6
Level 6
Stav:

Re: Bude to dobra koupe?

Příspěvekod socirel » 25 pro 2015 14:26

Už jsem viděl i pc s i5 2500 a gtx 660 za 8000 Kč, takže z toho pohledu to není moc dobrá koupě.

Tutenkamen
Level 1.5
Level 1.5
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod Tutenkamen » 25 pro 2015 14:26

Osobně bych do toho nešel, mužu ti klidně poslat zdarma podobně výkonou grafiku co mi zbyla, spíš bych si koupil nějaký fx 8xxx (na aukru i s zakladní deskou 2400 ,- , za 900,- 8 gb ram, zdroj a hdd nějaký dokoupíš, výsledná cena je nižší, výkon vyšší, a časem dokoupíš grafiku.

Mapreeh
Level 1.5
Level 1.5
Stav:

Příspěvekod Mapreeh » 25 pro 2015 14:29

Ja se pres ty bazary bojim ze me okradou,poslu jim penize a oni mi poslou rozbity nefunkcni pc nebo nic...

A jinak tys rikal ze bys mi poslal ppdobnou sestavu to fakt?,slo by na ni CSGO?,kolik za ni chces

Karrex
Elite Level 10
Elite Level 10
Stav:

Příspěvekod Karrex » 25 pro 2015 14:30

Ty jim hlavně nesmíš posílat peníze, kromě Ebaye.
Sestava v profilu.
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club

Tutenkamen
Level 1.5
Level 1.5
Stav:

Příspěvekod Tutenkamen » 25 pro 2015 14:31

Psal jsem grafiku, ne sestavu. No, když dáš na komentáře a hodnocení, není se čeho bát, mě se zatím při zhruba 120-ti koupí na aukru(vše elektronika) stalo jen jednou že mi jeden prodejce poslal jinou zakladní desku než jsem očekával.

petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Stav:

Příspěvekod petr22 » 25 pro 2015 14:33

Kup to na Ebay - treba v Nemecku.

Bude to v perfektnim stavu a pravdepodobnost okradeni je nulova, protoze Ebay i Paypal ma mechanismy na vraceni penez zpet kdyz se nahodou neco stane. Dokonce prodejce ruci za to, ze se zbozi dostane k tobe - takze zadne takove ze ti posta po ceste rozbila.

Ani jedno nefunguje pri nakupu treba pres Aukro.

DarkMoon97
Level 2.5
Level 2.5
Stav:

Příspěvekod DarkMoon97 » 25 pro 2015 15:32

Tutenkamen píše:Osobně bych do toho nešel, mužu ti klidně poslat zdarma podobně výkonou grafiku co mi zbyla, spíš bych si koupil nějaký fx 8xxx (na aukru i s zakladní deskou 2400 ,- , za 900,- 8 gb ram, zdroj a hdd nějaký dokoupíš, výsledná cena je nižší, výkon vyšší, a časem dokoupíš grafiku.

Můžu se zeptat, co znamená "podobně výkonná grafika" ?
Zrovna sháním k mému Phenomu II X4 840 nějakou obstojnější grafiku než mám, takže kdyby to bylo něco zajímavýho, tak bych to bral, ale určitě ne zadarmo.. :D

Dodatečně přidáno po 45 vteřinách:
DarkMoon97 píše:
Tutenkamen píše:Osobně bych do toho nešel, mužu ti klidně poslat zdarma podobně výkonou grafiku co mi zbyla, spíš bych si koupil nějaký fx 8xxx (na aukru i s zakladní deskou 2400 ,- , za 900,- 8 gb ram, zdroj a hdd nějaký dokoupíš, výsledná cena je nižší, výkon vyšší, a časem dokoupíš grafiku.

Zrovna sháním k mému Phenomu II X4 840 nějakou obstojnější grafiku než mám, takže kdyby to bylo něco zajímavýho, tak bych to bral, ale určitě ne zadarmo.. :D

PS: Teď mi došlo, že je asi blbý se takhle někomu nakýblovat do tématu a ještě se mu tady snažit "ukrást" nabídku na grafiku.. Pardon

Tutenkamen
Level 1.5
Level 1.5
Stav:

Příspěvekod Tutenkamen » 25 pro 2015 15:35

DarkMoon97 píše:

Dodatečně přidáno po 45 vteřinách:
DarkMoon97 píše:

PS: Teď mi došlo, že je asi blbý se takhle někomu nakýblovat do tématu a ještě se mu tady snažit "ukrást" nabídku na grafiku.. Pardon

HD 5770

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Koupě mobilu
    od lucaso84 » 27 úno 2025 19:08 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení
    11
    10964
    od AirCrew Zobrazit poslední příspěvek
    03 bře 2025 19:26
  • Koupě case
    od lucaso84 » 07 čer 2025 07:26 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC
    8
    2555
    od Cleric Zobrazit poslední příspěvek
    07 čer 2025 21:02
  • Vyplati se koupe 4070
    od tom66 » 28 lis 2024 18:56 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC