Mám dotaz, mám perfektní sluchátka - panasonicy - mušle, jsem s nimi velice spokojen, nemají chybu. Takže asi víte, že měnit za kvalitní herní headset se mi nechce, ale poraďte, jaký mikrofon lze v kombinaci s nimi použít? Myslím hlavně pro online hraní her..
Není to tak hrozný, je to mikrofon standardní kvality. S připnutím na tričko bude asi trochu problém, já to řeším tak, že ho klipsnou zaháknu za okraj výstřihu pod bradou. Pokud je triko jen trochu vytahaný, takže se mikrofon, resp. klips, nedotýká kůže na krku, je to bezproblémové umístění. Další možnost je okraj kapsičky, pokud ji triko má, ale poloha na výstřihu mi připadá lepší. Další možnost je přilepit na klips vteřinovým lepidlem malý feritoý magnet a pak to můžeš připnout pomocí druhého magnetu kamkoliv na oděv.
Rád bych se zeptal na váš názor, která z PC sestav na přiložených obrázcích je podle vás nejlepší. Stačí čistě váš názor bez nějakého hlubšího rozboru.
Díky moc za vaše odpovědi!
Poslední příspěvek
Souhlas s kolegama, ty prebuilt jsou předražený, nevhodně poskládaný, lepší se jim vyhnout. Alferiho návrh je fajn, bude to dělo, který v QHD a i v 4k hraní udělá spoustu radosti. A asi fakt bude těch pár dnů počkat na 9800x3D, nebude o moc dražší...
Zdravím, zahazuji 10 let starý notebook, takže pc bude kompletně nové.
Myš, klávesnici, sluchátka mám, ale chtěla bych k tomu nějaký stojící mikrofon, který nebude na sluchátkách, nepotřebuju nic super, nemám v plánu streamovat nebo tak něco, ale...
Poslední příspěvek
Tak vše jede a funguje jak má. Děkuji všem zúčastněným za rady a pomoc a zamykám vlákno. :)
Dobrý den,
mohu se prosím zeptat, zda nemáte někdo z Vás tipy nebo rady jak převádět dokument z online prostředí google dokumentů do MS Wordu a naopak, tak aby nedocházelo k přeměnám formátování v dokumentu? Děkuji.
Poslední příspěvek
Nepřevádět ho a pracovat s dokumentem čistě online v prostředí Google Docs.