Použité PC

Nechte si poradit s výběrem jednotlivých komponent, s návrhem PC sestavy či s koupí notebooku

Moderátoři: Marfy, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

Marabu
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

Použité PC

Příspěvekod Marabu » 23 srp 2016 21:27

Dobrý den všem,
můj současný počítač je na hranici použitelnosti a na úplně nový nejsou finance. Proto uvažuju nad koupí použitého PC.
Našel jsem tyto dvě nabídky:

http://aukro.cz/pocitace-zizkov-herni-p ... 77164.html
http://aukro.cz/pocitace-zizkov-herni-p ... 79067.html

Zajímá mě zda aspoň jedna nabídka stojí za zvážení a jaká by to byla. Nebo jestli na to třeba nemám jít nějak jinak, nebo jiný procesor.
Rozpočet bych rád udžel do 7k, no kdyby ten druhý, dražší stál za to, peníze by se našly.
Použití je na úpravu fotek, audia, sledování videí, občasné nenáročné hraní. Pokud by jeté součástky dovolily chci ho provozovat co nejdéle, abych za rok nesháněl další kvůli slabému výkonu.

Reklama
petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Použité PC

Příspěvekod petr22 » 23 srp 2016 21:34

Od firmy, jejiz pracovnici neumeji psat (mezi b a B je osminasobny rozdil, presto velikost disku pisou s malym b coz je spatne) a neumi ani spravne napsat slovo Professional bych si rozmyslel jestli neco koupim. O hromade pravopisnych chyb na webu a v popisu pocitacu nemluve. Ty popisky jsou vylozene zoufale, opakovane je pouzivana neexistujici jednotka gb, spravne ma byt GB.

Osobne bch vyuzil osvedcene reseni, za posledniho pul roku to udelalo mnoho lidi co znam - pouzite Lenovo M91 z Gigacomputeru a graficka karta dle vlastniho vyberu.

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Cena použité PC sestavy
    od matesasd » 22 říj 2024 23:53 » v P: Hardware
    1
    2587
    od Zivan Zobrazit poslední příspěvek
    23 říj 2024 16:33

Zpět na “Rady s výběrem hw a sestavením PC”