Ahoj, potřebovala bych pomoct s výběrem ntb. Pár dní si pročítám parametry, ale vážně mi to nic neřekne. Nepotřebuji ntb, který rozjede nejnovější hry, ale pracuji hodně s grafickými programy na úpravu fotek a ráda bych i začala stříhat videa. Což na starém ntb nebylo možné. Na fotky je doporučován lesklý displej, jenže na vše ostatní mi přijde spíš jako nevýhodný. samozřejmě můžu pracovat i s extrerním monitorem. Nerada bych ntb, který se ohne ve větru, protože s ním hodně cestuji. No a vzhledem k tomu preferuji sdd i hdd čím větší, tím lepší.
Forum jsem si pročetla, zkoušela jsem se inspirovat Vašimi radami pro ostatní, kteří hledali ve stejné cenové relaci, ale většina strojů už není v prodeji. A nebo se podobné prodávají s podobnými parametry, ale nevím na co se zaměřit.
Původně jsem měla v plánu koupit tenhle: https://www.tsbohemia.cz/acer-aspire-e1 ... 46674.html byl i za dobrou cenu, ale znám názory většiny na ACER. + z youtube recenze mi tělo přijde hodně plastové. Vím, že v této ceně si nemůžu moc vymýšlet, ale byla bych ráda, kdyby jste mi doporučili co je nejlepší.
Děkuji
Výkonný ntb 15-20k
Zpět na “Rady s výběrem hw a sestavením PC”