Příspěvekod petr22 » 02 črc 2017 22:08
To, ze se to nepovedlo konkretne tobe ma byt dukazem ze ja nemam pravdu?
Llidi jsou dokazi byt vetsi vemena, nez si vetsina z nas dokaze prestavit.
Videl jsi uz pastu nanesenou na spodni strane procesoru, co jsou piny ?
Videl jsem i pastu, natrenou na socket a do ni vlozeny procesor.
Kdyz jde neco udelat spatne, vzdy se najde nekdo kdo to spatne udela a nekdy i zpusobem, ktery by kazdeho kdo tomu rozumi vubec nenapadl. Zrovna vcera jsem videl vazne mineny dotaz, jestli ma zapnuty ventilator v pokoji vliv na sireni wifi signalu - jestli nevadi kdyz vetrak fouka proti smeru jakym se nachazi notebook.
Rozetrit pastu je nejjednodussi zpusob, jak zarucit, ze i ten kdo to dela poprve to nepokazi. Na trenovani jak velky bobek je treba udelat aby ji nebylo ani malo ani moc je cas jindy.
Tobe se po tom co to delas po 400x podari dat doprostred pastu tak, ze zakryje 85% heatspreaderu. Jenze jinemu se muze stat, zvlast kdyz to dela poprve, ze to bude 110% a je ti urcite jasne, co se stane po usazeni chladice a co se muze stat v pripade kdyz ta pasta bude vodiva.
Aby to bylo jasne vsem - kdyz tam te pasty bude moc a bude vodiva, vytece po nasazeni chladice vedle, dostane se na povrchove vodive spoje co mohou byt na cpu a po zapnuti PC dojde ke zniceni procesoru, coz urcite nechceme. Cim mene tam te pasty bude a cim lepe bude rozetrena, tim lepe.
Naposledy upravil(a)
petr22 dne 02 črc 2017 22:18, celkem upraveno 1 x.