Ahoj, snad pisu do spravneho topicu, potreboval bych poradit s vyberem nejakeho herniho setu (klavesnice,mys,sluchatka,podlozka). Pouzivam ted vse od C-TECH a +- jsem spokojeny, ujizdim si na stejnem podsviceni a nejradeji vse od stejne znacky a taky aby to vypadalo celkem luxusne... Cenove bych mel na to 5-7k, coz si myslim, ze je dost. Pokud mate vlastni nejake sestavy, podelte se, prosim Dekuju Vam
Zdravím, mám v plánu koupi nového herního PC a podle toho co jsem se dočetl, se nevyplatí kupovat již sestavenou sestavu, ale nechat si ji postavit. Nejsem si jist zda-li bych sestaveni zvládl sám, takže doporučení kde si to nechat postavit rád...
Poslední příspěvek
240 fps samozřejmě v QHD většina her zvládat nebude (tedy ve vysokých detailech). Prostě mi ale přijde, že k tak výkonné sestavě by měl patřit jemnější obraz. Kompetitivní střílečky už asi dvacet let nehraju, takže nedovedu posoudit, nakolik to...
Zdravím. Potřeboval bych poradit s výběrem herního notebooku do cca 25 tis. Potřebuju aby byl rychlý na internet a zvládl pár her. Jde mi primárně o občasné hraní Cod warzone, Hogwars legacy, Farming simulator 2025 a nové World of Warcraft. Jsem...
Poslední příspěvek
Ber ideálně s RTX4060.
Lenovo jsem měl do ted (Legion 5) a byl jsem s nim spokojeny. Po 3 letech stale bez problemu slouzil.
Ahoj, potřeboval bych poradit s výběrem herního telefonu kolem 10 tisíc Kč, nejlépe s 512GB úložného prostoru. Mám zatím předběžně vybráno POCO F6 Pro 5G 12GB/512GB, popřípadě 16GB/1TB... Předem díky za alternativy...
Poslední příspěvek
Díky, takže s tím POCO X6 Pro 12GB/512GB to bude OK.
Přemyšlím o poskládání PC na hraní her, především abych rozjel KCD2 na ultra/high
Ideálně bych se chtěl pohybovat něco do 60K. Je mi jasne že by se dalo poskládat něco za menší častku co by bohatě stačilo, ale zároven bych to chtěl mit...
Poslední příspěvek
Stačil. Účinnější nebo tišší můžeš vybírat Noctua podle NSPR
Od středního max TDP skočí tyhle CPU klidně i chvilkově na dvojnásobek.
Co ale překvapí jen teplota na 3D cache AMD, která jde i přes 100st C. S tím se počítá, průvan ve skříni ochrání...