Prosim vas, jake nejlepsi komponenty se daji dokoupit k teto graficke karte, aby byl co nejmensi bottleneck? Preferuji intel, ale neohrnu nos ani pred AMD. Na PC by se take delalo s virtualnimi nastroji VST/VSTi s vysokou zatezi.
SSD jiz mam, konkretne Samsung EVO 850 125 a 250GB. Dale bych mohl vyuzit zdroj ENERGYKNIGHT SS-500ET Active PFC T3, ale pokud je to brzda, tak doplnit o novy, lepsi kus.
Panove, jeste se chci zeptat zda-li se vse vejde do teto bedny https://www.czc.cz/eurocase-ml-x405-cer ... 22/produkt a na konec, jestli byste vybrali tu Intel, nebo AMD sestavu od xbs. Preferuji spise tezsi procesy audia/MIDI a nevim, ktery by vytlacil vic.
do bedny by se to vejít mělo, akorát to v ní asi upečeš, takže bych doporučoval třeba tu v návrhu... co se týče výkonu procáků, tak ta i5 má vyšší výkon na jádro, ale Ryzen za ní tolik nezaostává a má navíc mnohem vyšší multithread výkon, takže záleží kolik jader, případně vláken, dokážou ty programy využít...
Ahoj sháním k nové sestavě i nová herní sluchátka, abych si vychutnal zážitek na maximum. Rád bych si nechal doporučit od znalejších. Hledám nejlepší poměr cena výkon okolo 4 tisíc. Co jsem si načetl, tak bych asi dal přednost nějaké klasické...
Poslední příspěvek
S klasickou studiovou značkou souhlasím. Sám dlouhodobě používám Sennheisery HD xxx a jako herní jsem vždy doporučoval Senny PC 350/360, které se už bohužel nevyrábí.
Současné herní Senny GSP 600 (300) mají sice docela dobré uživatelské recenze, ale...
Zdravím, rád bych si složil PC okolo 20k vše krom windows.
Rád bych Zák. desku AM4, CPU od ryzen a GPU rtx. Není to podmínka ale když budete mít nějakou radu na změnu tak budu jen rád (ale AM5 nechci ani nechci nic z bazaru) rád bych si po prvé...
po dlouhé době se snažím sestavit svůj nový PC, který bude primárně sloužit na hraní her. Žádný extrém, pár hodin týdně, když bude čas. Monitor mám pouze FHD, takže i na toto bych primárně sestavu chtěl směřovat. V budoucnu bych...
Poslední příspěvek
12 vs 7 let záruky nabízené výrobcem - důvody a provozní vlastnosti/spolehlivost ať si každý domyslí sám... ;)
obracím se na vás s žádostí o pomoc s výběrem nové sestavy. Moje staré PC z roku 2020 mi teď po výměně zdroje běželo den a pak úplně přestalo reagovat. Ve skříni byl navíc kondenzát z elektronické cigarety, takže si nejsem jistý, jestli má...