potreboval bych reproduktory s cenou okolo 1500 limit je okolo 2000. Idealni by byly 2.0, ale pokud nic poradneho neni, tak by 2.1 mohly byt. Muzou byt i vetsi s rozumnym ovladanim, urcite ne nekde na kabelu u jacka. Nemely by byt prebassovane a zvladat hudbu v rozumne kvalite.
Nejlevněší aktivní repra na poslouchání muziky který ti můžu doporučit jsou Behringer Studio 50USB a ty Edifier 2.0 R1600TIII okolo 2,5 tácu. Nebo pak za ty peníze koupit slušný sluchátka.
Ahoj, tak se mi to rozleželo v hlavě a rozhodl jsem se využít nespolehlivého USB-C kabelu na své nové klávesnici k tomu, abych tuto klávesnici vrátil a koupil místo ní jinou. Tímto bych vás chtěl poprosit o pomoc s výběrem nové klávesnice namísto...
Poslední příspěvek
O těch polských klávesnicích Genesis jsem před lety četl pochvalné recenze. Ne úplně pochválily recenze SW. Ale to už může být jiné nebo nepořebné.
Jen je tu opět pro mé oči nepříjemné osvětlení okolí kláves a ne prosvětlené znaky.
Ať z ní máš...
Momentálne sa rozhodujem medzi 7800XT a 9070. Staviame tento PC, ale nie som si istý, do čoho sa oplatí investovať viac peňazí. Či zvoliť 8-jadrový procesor alebo ostať pri 6-jadrovom a upgradovať na 9070, prípadne ušetriť a zobrať 7800XT so...
Poslední příspěvek
A mozem zobrat skrinu Adata XPG Valor AIR? Bude to stacit?
Dodatečně přidáno po 26 minutách 27 vteřinách:
Zaplatene….sialenstvo + repraky ak viete poradit a klavesnicu, to este nemam..
Dokopy ma tato suma psychicky na tento vecer znicila :d
Dobrý den, chci si nechat složit Pc a proto se ptám jestli bude všechno v téhle sestavě sedět a jestli to je dobré popřípadě co vyměnit? Je to spíš na hraní her a občasné dělání v 3D programech jako Autocad inventor.
• CPU: AMD Ryzen 5 5500
• MB:...
Poslední příspěvek
,ale opravdu do toho chci investovat okolo 16k
Víc nechceš nebo nemůžeš? Jestli nemůžeš tak bych se poohlédl po bazaru. Pokud nechceš, tak si uvědom že nové PC za 16tkč převážně na hraní je hodně málo.
Co se na tom v tom FulHD bude hrát?