Bude tato sestava fungovat v pořádku ?

Nechte si poradit s výběrem jednotlivých komponent, s návrhem PC sestavy či s koupí notebooku

Moderátoři: Marfy, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

morecko
nováček
Příspěvky: 7
Registrován: říjen 19
Pohlaví: Muž

Bude tato sestava fungovat v pořádku ?

Příspěvekod morecko » 28 říj 2019 14:08

Čau, s kamaradem jsem si sestavoval pc v budgetu okolo 25k a mame ted tohle :D https://www.czc.cz/67u1skta5ajne8g1iop7ntno3c/seznam bude to plně funkční ?



Reklama
Uživatelský avatar
xbs
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Příspěvky: 19141
Registrován: prosinec 17
Bydliště: mezi venuší a marzem
Pohlaví: Muž

Re: Bude tato sestava fungovat v pořádku ?

Příspěvekod xbs » 28 říj 2019 15:54

ano, kompatibilní to všechno bude, líp ovšem napsat účel využití, v případě her jaký konkrétně na jaký rozlišení/nastavaneí, neb by třeba šly ty komponenty vybrat líp...

morecko
nováček
Příspěvky: 7
Registrován: říjen 19
Pohlaví: Muž

Re: Bude tato sestava fungovat v pořádku ?

Příspěvekod morecko » 28 říj 2019 16:10

No hrát na tom plánuju především FPS hry jako fortnite,csgo,apex apod. A sem tam nějakou tu AAA hru na FHD (Metro Exodus,Tomb Rider).

Uživatelský avatar
xbs
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Příspěvky: 19141
Registrován: prosinec 17
Bydliště: mezi venuší a marzem
Pohlaví: Muž

Re: Bude tato sestava fungovat v pořádku ?

Příspěvekod xbs » 28 říj 2019 16:15

esli řeší každej frame ve hře, tak furt líp vychází Intel na tyhle hry, pokud ne, tak bych to viděl na R5 3600, případně počkat možná pár tejdnů na R5 3500...

morecko
nováček
Příspěvky: 7
Registrován: říjen 19
Pohlaví: Muž

Re: Bude tato sestava fungovat v pořádku ?

Příspěvekod morecko » 28 říj 2019 18:17

Takže s i5-9400f by to bylo lepší ?

Uživatelský avatar
xbs
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Příspěvky: 19141
Registrován: prosinec 17
Bydliště: mezi venuší a marzem
Pohlaví: Muž

Re: Bude tato sestava fungovat v pořádku ?

Příspěvekod xbs » 28 říj 2019 18:56

mrkni na porovnání na YT v danejch hrách ať víš do čeho deš, případně esli zato stojí případnej rozdíl v FPS řešit...

morecko
nováček
Příspěvky: 7
Registrován: říjen 19
Pohlaví: Muž

Re: Bude tato sestava fungovat v pořádku ?

Příspěvekod morecko » 28 říj 2019 19:06

Co jsem se díval tak to FPS jde někde o 2-3 navíc a to se u obou procesorů střídá.Takže zůstávám u AMD. Jinak děkuju za odpověd :)

Uživatelský avatar
xbs
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Příspěvky: 19141
Registrován: prosinec 17
Bydliště: mezi venuší a marzem
Pohlaví: Muž

Re: Bude tato sestava fungovat v pořádku ?

Příspěvekod xbs » 28 říj 2019 19:30

v tom případě bych to viděl takhle... a wifi do herního kompu nepatří, řeš to power lajnou...

https://www.czc.cz/264414,253607,269064 ... 22548/kody

https://www.czc.cz/d-link-dhp-601av-e-p ... 13/produkt

morecko
nováček
Příspěvky: 7
Registrován: říjen 19
Pohlaví: Muž

Re: Bude tato sestava fungovat v pořádku ?

Příspěvekod morecko » 28 říj 2019 20:01

Ta powerline obsahuje i nějaké kabely nebo je třeba něco dokoupit ?

petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Příspěvky: 44750
Registrován: únor 12
Pohlaví: Muž

Re: Bude tato sestava fungovat v pořádku ?

Příspěvekod petr22 » 28 říj 2019 20:04

Sitove kabely dokoupis podle toho, jak potrebujes dlouhe.

Obvykle staci do 2m (od zarizeni k nejblizsi zasuvce).

morecko
nováček
Příspěvky: 7
Registrován: říjen 19
Pohlaví: Muž

Re: Bude tato sestava fungovat v pořádku ?

Příspěvekod morecko » 28 říj 2019 20:13

A půjde mi to i přes setobox ? Popřípadě jaké přesně kabely mám koupit.Děkuju za odpověd

Uživatelský avatar
HappyMental
Level 4
Level 4
Příspěvky: 1379
Registrován: září 11
Bydliště: Nýdnol, Bulharsko
Pohlaví: Muž

Re: Bude tato sestava fungovat v pořádku ?

Příspěvekod HappyMental » 28 říj 2019 20:32

Proč přes settopbox? Kabely použiješ tyto: https://www.czc.cz/masterlan-comfort-pa ... 61/produkt
samozřejmě může být jiná délka, to už záleží na tom, jak dlouhý kabel vůbec potřebuješ. Jeden kabel povede z routeru do powerlinu a druhý kabel povede z druhého powerlinu do pc.
i7-4790 | GTX 1070 | 18GB 1600MHz | B85M Pro4 | RM550x | BX500 240GB | MX500 500GB | 2.5'' HDD 1TB | Arch Linux
ThinkPad L560 - Arch, ThinkPad E430 - W8.1


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Tato sestava ?
    od viyrag » 11 kvě 2020 19:34 » v Vše ostatní (hw)
    1
    249
    od petr22
    11 kvě 2020 19:37
  • Tato pc sestava?
    od viyrag » 16 kvě 2020 18:59 » v Rady s výběrem hardwaru a sestavením PC
    1
    305
    od Eldenroot
    16 kvě 2020 20:52
  • Tato sestava?
    od viyrag » 11 kvě 2020 19:39 » v Vše ostatní (hw)
    3
    332
    od xbs
    11 kvě 2020 20:28
  • Je tato sestava kompatibilní?
    od helpmeboys » 22 led 2020 12:08 » v Rady s výběrem hardwaru a sestavením PC
    4
    294
    od xbs
    22 led 2020 12:23
  • Je tato sestava přijatelná?
    od Averad » 31 črc 2020 20:44 » v Rady s výběrem hardwaru a sestavením PC
    6
    534
    od Averad
    01 srp 2020 19:47

Zpět na “Rady s výběrem hardwaru a sestavením PC”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 15 hostů