Zdravím, mohl bych poprosit nějakou tu herní sestavičku kde bych bez problému rozjel klasické hry jako je nyní cs:go, rust, gta v, cod:mw 2019 - warzone.. Nejlépe do 25 k ale pokud se rozšoupnete do 28 vadit to ničemu nebude. Děkuji mockrát
Ahoj, Třeba takto. Pokud si budeš montovat sám a vychytáš nějaké akce/dobré ceny, může to být ještě lepší. https://www.czc.cz/264414,294869,249920 ... 67664/kody Dají se tam dělat různé úpravy, teoreticky by se ti povedlo do 28 dostat tam i NV 2070 super..ale na úkor jiných komponentů. Být tebou bych oželel pár % výkonu grafiky a vybral bych si raději kvalitnější komponenty co nehučí, netopí atd :)
pokud mas dost penez, vymen grafiku za AMD 5700 od Sapphire (nebo 5700 XT). U RAMky jde usetril par korun za Patrioty 3600MHz CL17... disk lze snizit velikost na 500 GB a jsi zase o neco nize... kdyby ti zustalo par penez navic treba na jine doplnky co ti chybi
Vybírám si komponenty do nového PC a chtěl bych požádat o odbornou kontrolu, zda mi to bude pasovat do sebe. Případně, co byste změnili.
Počítač bude sloužit na hraní v rozlišení QHD. Cena dejme tomu do 60 000 Kč včetně OS.
Zdroj jsem...
Poslední příspěvek
Klíč k W11 Pro dnes koupíš na Internetu za 150,-. Vážně řešíš takovou částku?
před 7 lety jste mi zde poradili a PC slouží do dnes. Jenže už je čas na změnu a potřeboval bych poradit s koupi komponent. Po přečtení předchozích témat jsem to poskládal takto:
PC bude sloužit na hry v rozlišení QHD, příležitostně VR a...
Poslední příspěvek
U X3D procesorů není potřeba paměti tolik řešit, rozdíly jsou zanedbatelné:
Ahoj chtěl bych poradit mám rok starý notebook lenovo legion 5 15imh6 s rtx 3050 4gb, i5 10500H, 16GB ram 2933MHz a windows 11 tak bych chtěl vědět jestli si mám koupit nový pc. Pokud jo tak mi poraďte jaký pc bych si tak měl do 20tisíc koupit na...
Poslední příspěvek
Ale až na czc skončí slevy tak to bude stát kolem 26-27k a stejně se mi moc nechce to objednávat z czc když ho teďka má allegro
Dodatečně přidáno po 6 hodinách 7 minutách 47 vteřinách:
jo mám ještě takový dotaz když bych chtěl hrát třeba fortnite...
Čaute,
jako vždy se chci poradit o sestavě s vámi, chtěl bych něco na hry a zároveň testování různých AI projektů, momentálně jsem na AMD grafice a tam mě to většinou brzdí.
Chtěl bych se držet okolo 60k, základ asi 4080 super & 7800X3D. Skládat...
Poslední příspěvek
Díky! Je ještě něco co by bylo vhodné dokoupit / vyměnit? Uvažuju že prohodím ramky za jelikož naskládnění těch gskillu Alza pořád odkládá.
po dlouhé době se snažím sestavit svůj nový PC, který bude primárně sloužit na hraní her. Žádný extrém, pár hodin týdně, když bude čas. Monitor mám pouze FHD, takže i na toto bych primárně sestavu chtěl směřovat. V budoucnu bych...
Poslední příspěvek
12 vs 7 let záruky nabízené výrobcem - důvody a provozní vlastnosti/spolehlivost ať si každý domyslí sám... ;)