Zdravím, mohl bych poprosit nějakou tu herní sestavičku kde bych bez problému rozjel klasické hry jako je nyní cs:go, rust, gta v, cod:mw 2019 - warzone.. Nejlépe do 25 k ale pokud se rozšoupnete do 28 vadit to ničemu nebude. Děkuji mockrát
Ahoj, Třeba takto. Pokud si budeš montovat sám a vychytáš nějaké akce/dobré ceny, může to být ještě lepší. https://www.czc.cz/264414,294869,249920 ... 67664/kody Dají se tam dělat různé úpravy, teoreticky by se ti povedlo do 28 dostat tam i NV 2070 super..ale na úkor jiných komponentů. Být tebou bych oželel pár % výkonu grafiky a vybral bych si raději kvalitnější komponenty co nehučí, netopí atd :)
pokud mas dost penez, vymen grafiku za AMD 5700 od Sapphire (nebo 5700 XT). U RAMky jde usetril par korun za Patrioty 3600MHz CL17... disk lze snizit velikost na 500 GB a jsi zase o neco nize... kdyby ti zustalo par penez navic treba na jine doplnky co ti chybi
po dlouhé době se snažím sestavit svůj nový PC, který bude primárně sloužit na hraní her. Žádný extrém, pár hodin týdně, když bude čas. Monitor mám pouze FHD, takže i na toto bych primárně sestavu chtěl směřovat. V budoucnu bych...
Poslední příspěvek
12 vs 7 let záruky nabízené výrobcem - důvody a provozní vlastnosti/spolehlivost ať si každý domyslí sám... ;)
obracím se na vás s žádostí o pomoc s výběrem nové sestavy. Moje staré PC z roku 2020 mi teď po výměně zdroje běželo den a pak úplně přestalo reagovat. Ve skříni byl navíc kondenzát z elektronické cigarety, takže si nejsem jistý, jestli má...
Ahoj, mohl bych poprosit a zkontrolování této sestavy? jestli jsou všechny komponenty kompatibilní atd. případně co bych měl vyměnit. Jako gpu koupím RTX 5090, až bude někde skladem. ( vím, že do bedny dám jen jeden ventilátor (ostatní pozice jsou...