Povodne som chcel kupit daku nahradu len cisto daku 580 len nove dako sa nedaju zohnat a z bazaru uz vsetko po zaruke cize karta moze ist este dake 2 roky alebo moze tyzden po kupe odist rozmyslal som nad 5700xt ale tu uz by urco brzdil asi moj procak a navyse ked som videl ze 5500xt sa predava za 640 ecka tak asi to bude celkovy upgrade lebo ceny grafik asi tak skoro dole nepojdu a co su info skor to asi pojde hore
Cize rozpocet by bol plus minus 1700 ecka
GK by som chcel RX6700xt vyrobca asi podla dostupnosti co som nasiel ze je na sklade je VGA : GIGABYTE GV-R67XTAORUS E-12GD 930 ecka
CPU: AMD Ryzen 7 3700X alebo AMD Ryzen 5 5600X
MB: tu netusim
Co sa tyka stareho kompu pouzit by sa dal urcite disk zdroj chladic na CPU by mohol bejt tiez, co sa tyka ramiek ci by mohli ostat zatial alebo ich vymenit, GK by to tej povodnej mala vojst bez problemom ked tam vosla R390 rozmerovo by to malo bejt to iste, ci aj skrinu dat novu.
Alebo predat stary komp cely na kompletku bez GK teraz ide na integrovanej len netusim co by som za to mohol dostat.
Ak by ste boli taky dobry poradit ze aka variacia by bola lepsia popripade daky navrhy a ze co by som mohol dostat za stary komp.