Ucel zostavy:
World of Warcraft: Wrath of the Lich King na serveri Warmane
Team Fortress 2
League of Legends
CS 1.6
CS:GO
Metin 2
GTA V
Rocket League
Popripade ine online hry, single-player tituly uz nehrajem, i ked si mozno raz prejdem od znova tituly ako su napr Wolfenstein vsetky styri a taktiez mam rad seriu Far Cry 3 a 4, Battlefield a Call of Duty tiez. Prosim skuste nieco vyspekulovat, penazi je dost, no nechcem na dva a pol roka do toho hodit vsetko...treba z niecoho aj zit

Podmienka: Vsetky hry okrem GTA V to musi ist na maximalne detaily nad 60FPS. Procesor nesmie v ziadnom pripade byt elektraren jadrova ako to bolo u R7 5800X Chernobylskeho a taktiez nechcem mat problem natrepat PSU do skrine, nakolko niektore skrine maju uzky priestor na PSU a PSU prichadza s hrubymi tazko pohyblivymi kablami, ktore ja potom neviem strcit tam kde maju byt....
CPU: intel/amd do sumy 200 euro, realne tie procesory dnes su na inej urovni a netreba mi nieco za 400 euro, ked to nevyuzijem.
GPU: do sumy 300 euro, moze to byt aj menej,
MB: 16GB alebo 32, neviem, cokolvek, kde bude mat ramka aspon 3600MHz, neviem ci sa oplati stavat DDR5 a musi byt ATX, ziadne mATX a podobne srandy, potom sa tam tazko chladic montuje
RAM: 16 si nie som isty ci bude stacit na 1440p 2K hranie
CASE: Mid-tower, ktora bude mat prachove filtre, pretoze zijem v domacnosti kde je pes, macka, vtak
PSU: kvalitne, ktore mi nevybuchne po prvom zapnuti
CPU cooler: nieco jednoduche na montovanie, mal som raz be quiet dark rock pro a montovanie bolo najhorsie, ktore som zazil
Fans: urcite chcem vetranie kvalitne, nech to ma prijemne teploty
Monitor: aspon 144Hz, 1ms, VA alebo IPS i ked som VA nikdy nemal a vraj ma krasne farby, 27", bude vyuzivany aj s mojim macbookom na programovanie
Otazky na ktore neviem odpoved:
Je zle ak mam v hre 60FPS na 144Hz monitore? Asi tazko dosiahnem s lacnou zostavou 144FPS...tak?
VA alebo IPS?
16 GB RAM alebo 32 GB RAM?