Ahoj, myslíte, že je rozumně přendat SSD NVMe ze sterého notebooku Windows 10 do nového notebooku taktéž Windows 10? Nebo doporučujete čistou instalaci a všechno tam týden nastavovat, instalovat, konfigurovat a přenášet, zejména aplikace a nástroje, data mi nevadí.
Jak by to bylo v případě, že na SSD mám Windows 10, ale nově koupený notebook by byl Windows 11?
Jako jde to , většinou to i funguje ale nedoporučoval bych to. Že zkušenosti se ten systém pak chová divne, něco nejde něco padá. Fungovat to bude ale reálně bych to nedělal a radši nastavoval
CPU:Ryzen 5 3600 @4,967GHz Cooler:DeepCool Assassin 3 MB;ASUS B450M II K RAM:2x8GB GELID 3200Mhz OS DISK:2X120GB RAID 0 SSD PSU:Seasonic 750GM GPU:MSI TF7 RX 5700@1850Mhz 8GB @1800Mhz CASE:CM COSMOS MOUSE:Razer DeathAdder Esentials KEYBOARD:Razer Blackwidow Elite(orange switch) AUDIO:Skytec SPL 400 + Tesla ARS 744 PHONE:SAMSUNG Galaxy Z Flip 4 128gb WATCH:SAMSUNG Galaxy Watch 5 44mm LTE
jelikož jsem vášnivý hráč her, ale na druhou stranu HW rozumím asi jako koza petrželi, rozhodl jsem se oslovit experty.
Rád bych hry hrál především hry na ultra detaily, rozlišení dle nového monitoru max. Quad HD 2560 × 1440. Chci...
Poslední příspěvek
3060Ti ted sezenes okolo 12-13k v akci na alze.
Prechodne ti to s i7 8700 bude nejakou dobu stacit, i kdyz to samozrejme nebude uplny top.
Za pul roku nebo rok muzes s klidnou hlavou koupit novou desku, cpu a ram a je to.
Zdravím,
opět po pár letech bych Vás poprosil o radu s výběrem nových PC komponent a řeším přitom otázku vyplývající z názvu, zdali se to oplatí (alespoň si nechat zdroj a case)?
Cena nových komponent bez monitoru a OS by neměl přesáhnout 22tís. Kč...
Poslední příspěvek
Základní chladič zkuste a uvidíte. Teda uslyšíte.
Základní deska má snad to nejslabší napájení (ty černé kostky kolem patice), navíc bez jakéhokoliv chladiče. Minimálně bych vzal toto, (lépe např Asus TUF, ta má i podstatně solidnější zvukovku):
Zdravím, koupil jsem si NVme disk místo M2 SSD na systém. Disk je v režimu MBR, ale protože nejde v BIOS zapnout UEFI pro zapnutí Secure boot pro instal WIN 11. Zkoušel jsem už několik video návodů skrz příkazový řádek, ať už přímo z Windows, tak...
Poslední příspěvek
:thumbup:
Označ téma jako vyřešené (zelené zatržítko).
po dlouhé době se vracím pro radu.
Jelikož už několik let mám na systém a programy SSD WD Green 240GB a na data klasiku BarraCudu 2TB, tak už by to chtělo menší změnu.
Potřeboval bych poradit, jaký 1TB M.2 NVMe disk vzít pro můj PC...
Poslední příspěvek
Na B450 desce vol gen3 disk, deska gen4 nemá. Doporučím klasiku: