potřeboval bych poradit s výběrem nebo sestavením PC. Stroj bude primárně sloužit na trading (obchodování na finančních trzích) tzn. několik monitorů a programy zobrazující grafy, plus běžné využití. Vlastně nepotřebuju nic světoborného, proto cenový rozptil 20-30k. Jediné požadavky jsou:
-tichý provoz (ideálně neslyšný)
-žádné podsvícení (světelné efekty)
-připojení více QHD monitorů 2-4
-wifi přijímač
-operační systém Windows
Nejsem moc náročný uživatel, snad to takto bude stačit. Předem díky za tipy.
dobry den potřebuji poradit se sestavenim pc.Je to pro syna škola+ hry fortnite,roblox a podobne kraviny.Jestli poradíte zda komponenty jsou ok nebo něco vyměnit cena cc 27000kč diky za info
AMD Ryzen 7 5700 box
DEEPCOOL LM240 černý
GIGABYTE B550M...
Poslední příspěvek
Jo však já s tebou souhlasím, právě že sestava od zakladatele je v každým komponentu nonsense.
Ty Patrioty klidně prohodit za Kingstony, je pravda, že ta reklamovanost tam je nižší a u 16GB ani není skoro rozdíl v ceně.
U 32 GB setu už by to bylo...
Dobrý den, potrebuji poskladat levné pc na nenarocnou praci, filmy, YT, discord.. zadne hry, nic narocneho. Rozpocet je 12-13k. Prosím o zkontrolovaní, děkuji. pc.png
Zdravím všechny PCčkáře.
Vybírám nový PC a chtěl bych vědět zda je stále výhodnější si ho koupit jen přes komponenty nebo jsou už sestavy, které se vyplatí za tu cenu již sestavené.
Našel jsem si tento kousek od Smarty.cz a hardwarově by mi seděl:...
Poslední příspěvek
Pokud by byly fondy, tak rovněž doporučím OLED, nejlépe UWQHD. Jsou sice dražší, ale rozdíl v podání obrazu je značný.
... no dražší, před deseti lety jsem kupoval 24 palcový 60 Hz IPS za desítku , poměřeno růstem mezd jsou dnes vlastně celkem...
poprosil bych o pomoc se sestavením PC pro syna do 25 tisíc ideálně s RGB prvky.
Máme doma monitor 34 AOC CU34G2XP Ultra Wide QHD 3440 × 1440 (21:9), ale nebráním se pořídit nějaký full HD ...
Požadavky:
- možnost budoucího upgradu GK...
Poslední příspěvek
UWQHD je lepší s lepší GK . Pokud nelze do displeje pouštět obraz s celými násobky natívních parametrů ale FullHD (NNx1080), bude ukazovat neostře.
Já bych původní neprodával ale prozatím koupil levnější monitor FullHD, např. 24 AOC 24G4HRE pod...