Ahoj, potřeboval bych radu ohledně upgradu nových komponent do PC.
Momentálně mam zák. desku - MSI Z170-A PRO a chtěl bych vyměnit processor, grafiku a ramky, ale nevím zda-li budou ty co jsem vybral kompatibilní.
SSD mám takové - Samsung SSD 970 EVO 500GB a pak nějaký patriot spark... kdyžtak dovyzjistim.
Chtěl jsem aby upgrade byl cca kolem 15 000Kč a zvládal mi bez problému hru ARK ascended, nejlépe na HIGH detaily, popřípadně alespoň stabilně MEDIUM kvalitu.
Čili to pro mě v podstatě znamená, že starý PC můžu úplně vyřadit a složit nejlépe nový , protože upgrade chce každý komponent.
Doporučil bys mi prosím nějakou sestavu, cenově přijatelnou, která by zvládla tu mojí vysněnou hru, pokud je to vůbec možné v té cenové relaci kolem 20-25k.
Zdravím vás. Jdu si za vámi pro radu. Před 12 lety jste mi tu pomohly sestavit PC ,který mám doteď. Věk je už znát a pravděpodobně příští rok bych chtěl kupovat nové PC. Momentálně bych chtěl trošku prodloužit životnost koupí nové grafické karty...
Poslední příspěvek
Zdravím vás lidi. Chtěl bych vám všem poděkovat za rady a váš čas. Po dlouhém dumáni jsem se rozhodl do grafiky neinvestovat a ušetřit peníze a možná rozbiju prasátko ještě tento rok. Nový Pc by měl mít rozpočet kolem 30-35 tisíc takže určitě si sem...
Dobrý den, ahoj,
Přemýšlím o upgradu aktuální sestavy:
Mag torpédo 460
RX5700 xt
I5 10500
Rámky nějaké 2x8 a 2x16 3200mhz DDR4
Zdroj mam 750w
Chtěl bych asi vyměnit desku a procák, protože do tohoto socketu nemohu najít nikde bazarový lepsi...
Poslední příspěvek
Za mě nemá smysl to zachovávat už.. Prodal bych to jako celek cpu+chladič+deska+ramky.
Ahoj, už je to nějaký rok co mi slouží aktuální herní PC a rád bych upgradoval aby zase stíhal nové hry. Konkrétně mám zájet o to slušně rozjet BF6. Co všechno bude třeba vyměnit aby to zase byl konkurence schopný stroj. Rozpočet řekněme kolem 15k...
Poslední příspěvek
Aktualizovat BIOS a vzít procesor Zen3 - buď 5600, 5700, nebo rovnou na hry nejvýkonnější AM4 procesor 5700X3D (ale to případně moc neváhat, prý se přestávají vyrábět). Grafiku asi 9600XT (ideálně verzi s 16GB). RAM případně rozšířit na 32GB (3600...
Ahoj , Po delší době jsem se rozhodl pro upgrade PC . Na 100% potřebuji vyměnit procesor , ten už nezvládne ani win11 a dál tak nějak přemýšlím o nové grafické kartě .
Počítač používám primárně k hraní her .
Potřeboval bych poradit jaké komponenty...
potřeboval bych od Vás profesionálů poradit s upgradem PC. Na počítači občas hraji hry, jinak běžná činnost. Žádné úpravy videí apod. Byl bych rád, kdyby mi zůstala jako základ základní deska.
Současná sestava:
MSI B450-A Pro -...
Poslední příspěvek
Za ty peníze není blbost kupovat R7 5700x3D.
Stejně je vtipný, že skoro každej kupuje PC s tím, že v budoucnu může upgradovat.
A když ten moment nastane, tak by radši přešel znovu na novější :D
Coz je presne na co jsem poukazoval kdysi, stejne...