Zdravím,
měl jsem na reklamaci CANON MP 190 a vrátili mi peníze. Takže přemýšlím, co nyní vybrat. Jako rozhodně jsem nezanevřel na Canona, jsou to jedny z nejlepších tiskáren a znovu přemýšlím o MP190, stojí 1300,- a službu udělala dobrou, relativně. Chtěl bych tedy poradit jakou tiskárnu vybrat. Měl jsem skoro všechny možné značky a vím, že nechci Epsony a Lexmarky, protože mají ty debilní (s prominutím) čipy, díky kterým nelze katridže plnit injekcemi. Co máte doma vy ?? Mám celý byt zaWiFiován, takže jsem přemýšlel nad WiFi tiskárnou. Máte s tím někdo zkušenost ? Jinak hledám inkoustovou mulifunkci do třech tisícovek, ovšem čím méně, tím lépe, znáte to..
Můj tip
Díky
Výběr multifunkční tiskárny do 3.000 Kč Vyřešeno
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Výběr multifunkční tiskárny do 3.000 Kč
Inkoust je drahý a má malou výdrž. mám multifunkční černobílý laser Brother DCP-7010 už asi 3 roky a naprostá pohoda. Dnes už se nedá koupit, ale má nástupce Brother DCP-7030.Pokud bys teda pokukoval i po laseru.
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Sice nemá wifi, ale tiskne fakt perfektně. Sem s ní jenom spokojenej a nebyl s ní nikdy žádnej problém. Po zakoupení speciální cartridge umí tisknout i fotky.
Hewlett-Packard Photosmart C4280
Hewlett-Packard Photosmart C4280
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
- Tomina
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
to memhpisto: a víš, že jsem o tom také uvažoval ?? Mám doma laserovou Konicu v akci za 1.300,- a je celkem dobrá, jediné co mi dělá vrásky jsou ceny tonerů, které na mojí konicu stojí kolem 2.000,- a to je přece děs. Nehledě na to, že občas je třeba něco barevného přece jen vytisknout..
to Rewqa: mohu se zeptat jak jeto s plněním inkoustu, hlučností a rychlostí ??
to Rewqa: mohu se zeptat jak jeto s plněním inkoustu, hlučností a rychlostí ??
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
S plněním inkoustu nevim, protože já kupuju jenom originální kazety. Rychlá je docela dost, text je vytisknutej téměř okamžitě a u obrázku si pár vteřinek počkáš. K tý hlučnosti..neměl sem možnost porovnat s ostatníma, ale při tisku je docela tichá, jenom když se tisk připravuje tak v ní docela bouchá, ale nic co by se nedalo přežít.
Umí taky kopírovat aniž by musela bejt připojená ke kompu, ale to už umí asi každá. Skenování je taky celkem v pohodě. Třeba text se dá vyexportovat do PDF nebo do Wordu.
Umí taky kopírovat aniž by musela bejt připojená ke kompu, ale to už umí asi každá. Skenování je taky celkem v pohodě. Třeba text se dá vyexportovat do PDF nebo do Wordu.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
- Tomina
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Výběr multifunkční tiskárny do 3.000 Kč Vyřešeno
Takže vyřešeno, koupil jsem nakonec toto a zatím tiskne moc pěkně..
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Hledám někoho na opravu historické barevné laserové tiskárny Příloha(y)
od Radovan-kocour » 12 pro 2024 13:32 » v Vše ostatní (hw) - 9
- 5748
-
od Radovan-kocour
Zobrazit poslední příspěvek
10 kvě 2025 18:01
-
-
- 2
- 3384
-
od TheSalon112