Zdravím, chci poprosit o radu. Manželka potřebuje nový notebook. Bez brýlí se neobejde, takže panel co největší. Bude se používat hlavně na internet, prohlížení fotek a p. Cena do 20.000 Kč. Připojení k síti přes wi-fi. Děkuji předem za váš čas.
Ahoj,
hledám nějaký šikovný a alespoň nějak odolný notebook do školy.
Školní práce a sem tam nějakou hru by také mohl zvládnout.
Co jsem to tu tak prolézal tak bych měl asi vybírat s AMD, ale nevím zda je to nutné.
Cena by se měla pohybovat kolem...
Poslední příspěvek
Ano kancelářské balíky, prohlíčeč asi nic náročného,
hry jako starší Mafie, Bloons, Planet Zoo, Simsa samozdřejmě vím, že to nebude na plné detaily ale FullHd by to mělo zvádat.
V aktuálním notebooku (jediný PC doma) mám SSD, který chci smazat, vymontovat a narvat do jiného (použitého) notebookům, na který přijde čistá instalace win.
Je taková možnost, aby jsem dokázal na jednom ntb vymazat disk a připravit ho pro čistou...
Zdravím potřeboval bych poradit s výběrem pc pro kamaráda. Chce ho postavit do 40 000 kč
Je tu něco co by se dalo změnit za levnější nebo něco k vylepšení za podobnou cenu.
Hraje na 165hz 1440p
Děkuji
Poslední příspěvek
S cpu souhlas, pokud je to na hry
u AMD není úplně nutný mít paměti s tak ostrým časováním, stačí í CL36, ryzeny na to nejsou moc citlivý a rozdíl ve výkonu bude minimální
Co třeba takhle?
v dohledné době bych rád upgradoval PC na novější generaci komponentů abych měl zase pár let klid. Zaměření převážně herní, aktuálně mám monitor s rozlišením WFHD 2560 × 1080 časem bych to rád vyměnil za něco s větším rozlišením 1440p...
Poslední příspěvek
Na jakoukoliv normální grafiku bude 850W s velkou rezervou stačit.
Některé chladiče mívají instalační sety na novější generace procesorů, které nemají nejteplejší místo uprostřed, ale Dark Rock 4 myslím ne. On je to ale stejně rozdíl v jednotkách...