Ahoj budu si kupovat notas a potreboval bych nejaky tipy do 25 000 Kc BEZ DPH prosim. Zatim mam tip a to tohle http://www.alza.cz/asus-n61jq-jx014x-d152089.htm Pokud je k dostani jeste neco lepsiho tak prosim to sem napiste diky
Zdravím,
Vybírám noťas na Alze protože tam mám slevy. Chtěl bych něco na hraní, ale i práci. Hry jako Red dead redemptiom 2, kdc2 atd. Jedná se o programy jako sketchup nebo autocad. Zároveň chci aby to mělo kvalitní displej.
Zatím se mi líbí...
Poslední příspěvek
Ideálně AMD procesor, grafika RTX 5000 a rozlišení FullHD (kombinovat QHD s mainstreamovými 8GB grafikami pokládám za zcela nevhodné, bohužel je to na trhu dost častá konfigurace). K tomu solidnější konstrukce - což ten Legion splňuje (ale bohužel...
Dobrý den, chtěla bych si nechat postavit pc na hry do 40k. Poradite s vyberem komponent? Jeste dalsi otazka, na pc extra nechvatam, ma cenu stavet ted nebo se vyplati pockat na nejake novinky pro letosni rok?
Poslední příspěvek
Hraješ zřejmě na 4K televizi jako já, takže budeš potřebovat hlavně kvalitní (a drahou) grafiku.
Nové modely budou dostupné zřejmě začátkem jara, takže bych s koupí určitě počkal třeba na
RTX 5070. Případně budou levnější starší modely grafik,...
Kamarádovi teď skládám nový herní pc.
Jelikož jsem dlouho nesledoval aktuální dění ve světě HW komponent, chtěl bych se vás zeptat zda mnou navrhovaná sestava je v pořádku.
Využití pc bude zatím na hraní her ve Fhd ale do 2 měsíců má v...
Poslední příspěvek
Ja som kupil dnes 9070XT o 70 euro viac ako som mal 9070, tiez gigabyte