Dobrý den,
co říkáte na tuto sestavu http://www.alfacomp.cz/php/basket.php?i ... SQW01RM101" onclick="window.open(this.href);return false; ? Mohli byste mi o ní něco napsat (klady, zápory), přeci jen víc očí víc vidí
A jak je na tom prosím cenově alfacomp? Vyplatí se u nich nakoupit?
Děkuji moc všem
Ano W7 tam půjdou, není žádný důvod aby nešly. Vůbec žádný důvod. Taky se mi to líbí, ALE POZOR! Dal bych zdroj 500W. Když budeš někdy dávat externí grafiku, bude se ti každý watt hodit a 400W je opravdu minimum. Na tom bych fakt nešetřil je to o dvou až třech stovkách.
EDIT: A zvaž doplnění předního fanu. Nyní to řešíme v mnoha tématech a ... trápí se ti, kteří jej nemají a brečí, že ho tam nemůžou nebo neumí dát.
Naposledy upravil(a) samotarrk dne 14 čer 2010 19:31, celkem upraveno 1 x.
W7 můžeme stáhnout (legálně) ze školního webu, jako to má většina VŠ, každý dostane přiřazený cd-key... Proto mě zajímá, zda by mi šla 64-bitová verze?
PC bude sloužit k běžnému užívání, žádné nejnovější hry ani programování či podobně ne...
Mohl by jste mi prosím napsat tu 500W alternativu, které k sestavě bude sedět?
Žbeky píše:Pokdu je to jenom stroj na internet tak 400W v pohodě stačí (dokonce jsou i lepší než 500) a 64bit tam 100% půjdou, nic jiného bych tam ani nedával
Tak čí je to sestava Jaký internet? O internetu jsem nikde nic nečetl. A na internet může být teď a co za rok? Aha pak se vymění tak to se to prodraží.
Dobrý den, prosím o zhodnocení kancelářské sestavy. Určeno jen pro internet, tvorbu eshopu. Jedná se hlavně o rychlou odezvu a samozřejmě jde i o co nejnižší možnou cenu. Prosím doporučte, co změnit nebo zda je to OK. Díky všem.
Počítačová sestava:...
Poslední příspěvek
ADATA vypadá výhodně a levně pro hráče (burácení výstřelů nebo kvílení pneumatik zakryje hluk ventilace).
Tady nevím, jestli nevybírala kvůli čtečce karet než kvůli plechu bočnice. Kdyby nešlo o náklady, navrhnul bych dát Fractal Design Pop Mini...
Ahoj, mohl bych poprosit a zkontrolování této sestavy? jestli jsou všechny komponenty kompatibilní atd. případně co bych měl vyměnit. Jako gpu koupím RTX 5090, až bude někde skladem. ( vím, že do bedny dám jen jeden ventilátor (ostatní pozice jsou...
Ahoj, chtěla bych požádat o pomoc se sestavením PC primárně určeného na hraní her.
Co bych nejraději měla v PC je 2TB SSD a 16-32GB RAM (pokud je momentálně 32GB overkill tak stačí 16, většina her 16 momentálně doporučuje, takže nevím). Grafiku...