Ahoj, vše mimo operačního systému - má winXP, monitoru má samsung, klávesnice, myši a mechaniky.
Nějaké dobré herní "dělo" v rámci uvedené částky
Něco takového jestli by to šlapalo spolu (kapku jsem to přešvihl - montáž)
Nejlíp z jednoho kšeftu aby mu to tam mohli i rovnou složit do kupy.
Díky.
Intel > nvidia > WD > Kingston > Seasonic > LG > XP <<< takhle nějak :)a zde např.: https://1url.cz/iriwZ (ta dívka tam to je dcera )
A jo ona ta bedna ho má taky .. "pokouším se mu to poskládat" - ještě jsem to nikdy nedělal
Co se týče RAM, tak jsem se díval na doporučené a mezi nima ta tvoje schází...
Intel > nvidia > WD > Kingston > Seasonic > LG > XP <<< takhle nějak :)a zde např.: https://1url.cz/iriwZ (ta dívka tam to je dcera )
Co se segmentu CPU týká, tak má Intel mezery v PC kolem těchto 15000,-. Ne že by neměl co nabídnout, ale spíš je to starší. Pokud chce kamarád Intel, tak je E7500 dobrý základ, ale hodí se s DDR2 pamětma. Na překážku to rozhodně není, s.775 je velmi dobře odzkoušený a trhem prověřený. Pokud nepotřebuješ vyloženě Core i5, tak bych se nebál kombinace E7500 + DDR2 paměti, případně DDR3, když bude šikovná deska.
//na support list se konkrétně u pamětí s klidem vybodni. To jsou jen paměti, co mají skutečně odzkoušené, jinak ale ostatní výrobci půjdou taky.
Dobrý den
Chtěl bych vás poprosit zda-li by mi někdo nepomohl s výběrem PC komponentů. Jsem v tom úplný nováček a bezmála jedinou inspiraci jsem měl ze stránek geekboye jenže po několika komentářích na tomto fóru jsem zjistil že to nejspíše nebude...
Poslední příspěvek
Zatím 1080p v budoucnu s 5070 ti samozřejmě 1440p
Na klasické hry jako csko,lolko,Thrones And Liberty, nějaké COOP hry jako dead Island 2, dying light 2, remnant 2 a pod alespoň na 60fps (před 5070ti)
Ahojte, prosím o radu. Mám starší PC (cca 10 rokov), Intel i5-4590 / DDR3 RAM ... V pondelí som do neho nahodil koupenú bazarovú grafiku GTX1660Super, o dva dny neskor som z bazaru kúpil DDR3 pamate no a dnes mi nechcel nastartovať.
Po zapnutí...
Poslední příspěvek
meda2016 : Tak zatím teda PC šlape jak má :-) ... človek sa učí celý život.
Ešte chvílku budu sledovat a jak bude všetko v poriadku tak tému uzavřu.
Ďakujem
Mám obavu jestli se vleze chladič ale jsou to 2mm tak by mohl ne?
Poslední příspěvek
Ten se jednak asi nevejde, ale je i zbytečně výkonný a předražený - jestli Noctua, tak stejnou službu udělá stará NH-D15 nebo srovnatelná menší NH-U12A (můžu doporučit).
Jako disk bych vzal výhodnější rovněž špičkový Kingston KC3000.
Kilowattový...