tak se zeptám na co potřebuješ ten 1GB paměti a 256b sběrnice? jo a do kolika kč by to mělo být? můžeš zkusit třeba 5770 to by mělo splňovat 3podmínky ze 4, jelikož maximální cenu nevim
PHP, Nette, MySQL, C#, TypeScript, Python IntelliJ Idea, Docker, Opera browser, Linux Mint iPhone XS Raspberry PI 3 (KODI, Raspbian) XBox One S, PS 4, nVidia GeForce NOW
k čemu chceš sakra 256b sběrnici a 1GB paměť? můžeš mi už odpovědět?
PHP, Nette, MySQL, C#, TypeScript, Python IntelliJ Idea, Docker, Opera browser, Linux Mint iPhone XS Raspberry PI 3 (KODI, Raspbian) XBox One S, PS 4, nVidia GeForce NOW
úplně mi odešla GK Asus strix 6500xt. Moje sestava je I5 6500 3,2GHz, základní deska gigabyte Z170 s 1151 socketem a zdroj je Seasonic focus gold + 650.Paměti bych měl mít 16 Gb(2x8) ale rychlost nebo typ nějak neumím dohledat.
Víceméně jsem na tom...
Poslední příspěvek
Ake modely by boli lepsie? Pytam sa lebo kupujem GPU aj ja. Na trhu ich je od sapphire, gigabyte 3x fan alebo XFX, ASUS TUF apod.
mám již starší PC, ale nedávno se mi z ničeho nic restartoval při hraní nenáročné hry (wowko) a od té doby nešel monitor, až do té doby, než jsem připojil kabel od grafické karty ke procesoru (alespoň tusím, mozná k základní desce, nevím,...
Zdravím, nakoľko neviem nič nájsť na nete tak to skúsim napísať tu a snáď niekto s niečím pomôže.
Pri zaťaženom PC pri nejakej graficky naročnejšej hre tak mi skáču otáčky na ventilátoroch na grafickej karte a potom z ničoho nič mi vypne display a...
Poslední příspěvek
300W je spotreba karty v plne zatezi, ale 2 kabely jsou vzdy lepsi nez 1.
Je ale velmi pravdepodobne, ze problem neni vyresen, jen teplota karty neni dost vysoka aby se znovu objevil.
Nicmene pokud je karta opravdu vadna, tak teplota pri ktere se...