Pc na grafiku Vyřešeno
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Pc na grafiku
Zdravím, hledám si nový počítač za co nejmenší cenu. Důležité je aby dobře zvládal práci v grafických programech adobe CS5 a hlavně aby zvládal pracovat v rozlišení 1920 x 1080 bodů. Kolik peněz musím investovat aby toto zvládal?
- Funstorm007
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Pc na grafiku
No, počítej okolo těch 20k...
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
"Zvládnout" to dokáže jakékoliv dnešní nové PC, tak aby to bylo ale trochu komfortní a netrvalo to uherský rok, je třeba investovat aspoň 12000, lépe 15
20 už nesplní tvoje "co nejlevněji"
20 už nesplní tvoje "co nejlevněji"
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
- Funstorm007
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
J nesplní ale při FullHD a prací s CS5 by mohl nastat problém... Nevím jak hodně pracuješ třeba s Photoshopem ale já mám taky FullHD rozlišení na 22" monitoru a občas to nejede jak bych chtěl... A PC za +- 21.000
BTW, pokud chce pracovat i s videem biť jen v HD, chce to výkon...
BTW, pokud chce pracovat i s videem biť jen v HD, chce to výkon...
- Nodon
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Pokud už máš monitor tak by to mělo bezproblémů a rychle zvládnout PC i za 10k.
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Teď někdy jsem tu doporučoval tuto sestavu: http://www.alfacomp.cz/php/basket.php?i ... ZHE01W3501
Na adobe úplně ideální a 20k opravdu nestojí
Na adobe úplně ideální a 20k opravdu nestojí
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
- samotarrk
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Kdyby Ti nestačil jeden názor tak přidávám, že souhlasím se Žbekyho návrhem. akorát bych asi docela se snažil jít do i5 750/760. V těchto úkolech dá o dost vyšší výkon, ale stoupla by i cena.
MSI Z97 PC Mate * Intel i5 4690K 3,5Ghz(4,9Ghz takt) * Noctua NH-D14 * Corsair 8GB DDR3 * NVIDIA MSI GTX960 2GB * Seasonic M12II-520 * Thermaltake Element G * SSD Crucial MX300 525GB * WD 2TB EARX * Creative SB X-Fi Xtreme Audio * WIN 10* 22" LG Flatron * 5.1 Logitech X-540
- Funstorm007
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
OK, nepsal jsem přes 20k... Psal jsem okolo 20k a zkoro 16k už zase není až tak daleko.
Jen 1/4
Žbekyho sestava je slušná, jen musím souhlasit se samotarrkem s tím CPU a možná bych osobně slevil i na grafice. Přeci jen 5200,- za grafiku, což je 1/3 PC se mi osobně zdá moc.

Lenovo Legion 5 ( Ryzen 7, RTX3070 140W, 32GB RAM )
Acer Predator G5-793 ( i7 6700HQ, GTX1060 6GB )
Acer Predator G5-793 ( i7 6700HQ, GTX1060 6GB )
- Funstorm007
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Nj, musíme počkat na vyjádření kupce. On si řekne na co to teda vlastně chce...
- samotarrk
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
iDkcz píše:Jen 1/4Žbekyho sestava je slušná, jen musím souhlasit se samotarrkem s tím CPU a možná bych osobně slevil i na grafice. Přeci jen 5200,- za grafiku, což je 1/3 PC se mi osobně zdá moc.
To by byla chyba. CUDA mu pomůže a při práci bude velice platná. Navíc je to snad nejslusšnější výkonná grafika od Nvidie.
MSI Z97 PC Mate * Intel i5 4690K 3,5Ghz(4,9Ghz takt) * Noctua NH-D14 * Corsair 8GB DDR3 * NVIDIA MSI GTX960 2GB * Seasonic M12II-520 * Thermaltake Element G * SSD Crucial MX300 525GB * WD 2TB EARX * Creative SB X-Fi Xtreme Audio * WIN 10* 22" LG Flatron * 5.1 Logitech X-540
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Díky všem za reakce, můj cenový strop je 15 tisíc, ještě by mě zajímalo jestli si musim nechat počítač někde složit, například kvůli záruce na komponenty atd. nebo jestli to zvládnu sám, sice jsem počítač ještě neskládal, ale myslím si, že jsem poměrně zručný, protože jsem si měnil i displeje v noteboocích telefonech atd., co si myslíte, mám někomu platit za složení nebo to zvládnu doma?
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 7
- 2254
-
od buchtik
Zobrazit poslední příspěvek
18 srp 2024 19:28