Nepresne udaje o netbooku na eshopech Vyřešeno

Nechte si poradit s výběrem jednotlivých komponent, s návrhem PC sestavy či s koupí notebooku

Moderátoři: Marfy, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

Pablo
Level 1
Level 1
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Nepresne udaje o netbooku na eshopech  Vyřešeno

Příspěvekod Pablo » 08 led 2011 01:10

Zdravim,

jiz delsi dobu vybiram netbook, a uz jsem se asi rozhodl pro ASUS EEE PC 1016P. Jen ted mam mensi problem.. rozhodl jsem se pro nej na zaklade info na mall.cz, ale pak jsem se podival na alzu.. a maji ho tam za cca stejnou cenu, ale ma to horsi verzi Windows, a baterii uvadeji z mensi kapacitou a vydrzi... prestoze to je ten samy model. Proto bych se chtel zeptat jestli nevite cemu se da verit.. jestli ta bateria opravdu je vetsi (jak tvdi na mall.cz), nebo jestli je mensi (alza.cz). Prikladam odkazy na oba eshopy.

http://www.alza.cz/asus-eee-pc-1016p-cerny-d184733.htm

http://www.mall.cz/netbooky/asus-1016p-blk030f?v=465075

Diky za rady,

Pavel

Reklama
Žbeky
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Nepresne udaje o netbooku na eshopech

Příspěvekod Žbeky » 08 led 2011 09:11

Notebooky se někdy uvádí ve dvou verzích podle kapacity baterie. Jeden obchod to nabízí s 3článkovou a druhý s 6. OS to většinou sice mívá stejný, ale i na czc píšou 6článková baterie + W7P. Ideálně jim do mallu napiš e-mail a máš to 100%.
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.

HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra

Pablo
Level 1
Level 1
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Re: Nepresne udaje o netbooku na eshopech

Příspěvekod Pablo » 08 led 2011 13:29

Uz jsem jim tam psal, tak uvidim co mi odpovi...
No prave me zarazilo ze na te alze je to vyrazne horsi a za stejnou cenu.. no uvidime :)

Diky za radu,

Pavel.

Zpět na “Rady s výběrem hw a sestavením PC”