Zdravím , potřeboval bych nové PC , hlavně na nejnovější hry na slušné herní detaily a rozlišení.
Na Alfacompu sem složil toto:
http://www.alfacomp.cz/php/basket.php?i ... QL010X4A01
Moc tomu nerozumím takže bych rád slyšel od jiných lidí co si o této sestavě myslí , popř. nějaké rady nebo doporučení výměny nějakého komponentu.
Cena by se měla pohybovat do 25.000kč i s OS , a v úplně nejlepším případě i s monitorem s HD rozlišením , ale to není podmínkou.
Stavím výkon před spotřebu , o problému Procesorů Sandy bridge vím , ale četl a slyšel sem když si pořídíte HDD s SATA III , tak není problém to používat a PC bych stejně asi pořídil až na konci března a to už možná budou i opravené desky.
Za každou radu díky.
Herní PC do 25.000
Re: Herní PC do 25.000
Řekl bych že je to dobré, ale nechceš vzít rovnou 1TB disk?
A nebude to mít nějaký vliv na rychlost ? (myslím čím větší pamět , tím delší nahrávání)
Ne nemá to vliv. Ale myslel jsem že by to pro tebe mohlo být lepší mít o 250GB navíc za asi 150Kč.
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Jsi si vědom toho, že tam máš desku s revizí B2, čili vadnou?
Místo Caviar Blue bych vzal Black nebo Samsung F3
Místo Caviar Blue bych vzal Black nebo Samsung F3
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
Říkal že o tom ví a že stejně bude mít disk přes Sata 6Gb/s.
Já Caviar Blue mám v PC i v externím a nestěžuju si. Možná proto, že jsem nikdy neměl delší zkušenost s jinými disky.
Já Caviar Blue mám v PC i v externím a nestěžuju si. Možná proto, že jsem nikdy neměl delší zkušenost s jinými disky.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 7
- 3161
-
od Alferi
Zobrazit poslední příspěvek
12 zář 2024 08:14