OCZ NIA - Neural Impulse Actuator
ZDE je odkaz http://www.alza.cz/ocz-nia-d97853.htm
jestli s tím má někdo skušenosti (nemyslím intimní) tak mi poradte jestli je to dobrá věc.Nebolí z toho pak třeba hlava???
Nervové ovládání her a PC,Poradte jestli je to dobrý nápad s
Re: Nervové ovládání her a PC,Poradte jestli je to dobrý náp
Zatím to není příliš přesné a jestli tě bolí při soustředění a myšlení hlava, víš jen sám
Ale na uši je to dostatečné ...

Re: Nervové ovládání her a PC,Poradte jestli je to dobrý náp
Ty uši jenom reagují na celkovou mozkovou aktivitu, nedají se ovládat přímo. Ale je to pěkná hračka.
NIA ti nahradí kliknutí myši když chceš střílet, ale složitější činnosti také nezvládne. Chtěl bych vidět jak mi přepíná zbraně, režimy radaru, a vystřeluje klamné cíle v F-15 Strike Eagle II z roku 1990, kde bylo potřeba ovládat skoro dvacet kláves současně
Je otázka jak rychle dokáže detekovat a rozlišit příslušný povel, aby to nakonec nebylo pomalejší než ten ruční klik.
Spíš bych dal přednost řízení pomocí pohybů očí, to se dá kamerou snímat mnohem přesněji.
NIA ti nahradí kliknutí myši když chceš střílet, ale složitější činnosti také nezvládne. Chtěl bych vidět jak mi přepíná zbraně, režimy radaru, a vystřeluje klamné cíle v F-15 Strike Eagle II z roku 1990, kde bylo potřeba ovládat skoro dvacet kláves současně

Je otázka jak rychle dokáže detekovat a rozlišit příslušný povel, aby to nakonec nebylo pomalejší než ten ruční klik.
Spíš bych dal přednost řízení pomocí pohybů očí, to se dá kamerou snímat mnohem přesněji.
"Král Lávra má dlouhé oslí uši, král je ušatec!
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 7
- 4510
-
od sasshrek
Zobrazit poslední příspěvek
20 črc 2024 21:41