Zdravím. Jelikož mi začal blbnout starý LCD monitor a dávat do něj peníze za opravu už nechci, tak se poohlížím po novém. Monitor by měl mít dobrou odezvu, protože hraju docela často hry a koukám na filmy. Požadavky: Co nejmenší odezva Rozlišení: FullHD Nejlépe výškově nastavitelný stojan Velikost: 22"-24" Co největší pozorovací úhly No a cena max 5000 Kč, nejlépe méně . Děkuji za pomoc :-)
Díky za odpověď. Zatím se mi nejvíc asi zamlouvá ten LG W2442PE-BF. Přemejšlel jsem o nějakým IPS panelu ale ty mají slabší odezvu a nevím jestli by to na ty hry stačilo?
IPSka jsou vhodné pro zpracování videa a fotografií na hry moc vhodné nejsou. :)
Ani z jedním, který jsem zde postnul neuděláš chybu. Já bych si ze svých zkušeností koupil jedině Samsung a LG bych naopak už nekoupil, ale je to na tobě.
Macbook Pro 13" 2012- Prodáno
iPhone 4S 16GB Black- Darováno
iPhone 5s 16GB Gold- Prodáno
iPhone 6 Plus 128GB Black- Prodáno
iPhone 6s 64GB Gold- Prodáno
iPhone 7 128GB JetBlack- Prodáno
iPhone X 64GB Silver - Darováno iPhone 11 Pro 64GB Green
Ahoj,
rád bych si pořídil do ložnice projektor a přiznám se, že o tomto moc nevím.. :?
Ideálně kdyby na něm šlo přehrát filmy přes notebook(hdmi?), případně mobil (wifi, bluetooth?)
chtěl bych poprosit o pomoc se sestavením nového PC + monitoru. Dlouho jsem jel jen na konzolích (naposled PS5), ale teď bych rád přešel na PC a dohnal, co jsem zmeškal.
Co od sestavy čekám:
• hraní v 1440p
• žánrově hlavně strategie...
Poslední příspěvek
Možná ještě jedna věc. V biosu jsou profily chlazení procesoru - otáček ventilátoru-ů. Jak to máš nastaveno? Nevím konkrétně jak u tvé desky, ale u sebe jsem třeba nastavoval křivku chlazení ručně. Přednastavené profily mi neseděly.