Notebook nechce a je to i kvůli monitoru.Hry jsou opravdu až na druhém místě/ona prakticky vůbec,ale jen někdy když např přijede nějaká návštěva s dětmi/.Pokud jde o tu integrovanou grafiku,nedávno jsem dělal počítač s integrovanou a taky stačila/opět pro staršího spolupracovníka,ovšem tam bylo víc peněz k dispozici/ale ,teď bych raděj tu externí.Zkusil bych stavět na té sestavě co dal tarogar/druhý odkaz nevím,háže mi to chladící podložku

/Jestli se na to ještě mrknete kvůli kontrole a zkusím ji to zítra navrhnout.Popř. jestli by ještě něco nešlo našetřit
kotik:Jo máš pravdu, ono ji opravdu záleží na každé koruně.
Všem dík co pomáhají.Fakt se divím jak se dostanete na takový částky.
Takže zatím se ještě někdo mrkněte na tu sestavu jestli je OK a prozatím počkám co řekne,hlavně se mě samotnému trochu příčí skládat to tak na hranici,ale když bude chtít...Hlavně se bojím, že lidi co tomu nrozumějí se pak dívají na Vás, že jste jim dali za jejich "velký" prachy něco malého.Čert mě byl dlužný, že jsem nedržel ústa.
Nejpozděj k vánocům bych si chtěl dát dárek taky něco nového a mohl bych ji prodat za zlomek té ceny můj starý comp/v podpisu/,ale to mě hned přešlo,protože jednou jsem udělal něco podobného/tedy prodal známému/a ten člověk byl u mě pokaždé jak se něco zvrtlo

Intel Core i7-6700,MB Gigabyte GA-B150-HD3,MSI-GeForce GTX 1070 Gaming X 8G,2 x8GB DD4 2133MHz,Win 10 64bit.
Windows 7Pro,Intel CoreDuo E6750,SAPHIRE RADEON HD 5770 VAPOR-X,RAM 3GB, Gigabyte MB GA-P35-DS4,Corsair 600w.