Co je to direct?
Co je to direct?
Ahojte, zjistil jsem si že mám direct 11, co to znamená? To mně jako zvýší grafiku her nebo co?? díky
Re: Co je to direct?
já to ale nechápu 

ok takže když si koupím BF3 a mám direct 11 tak je to ok?
V tom pripade staci vedet, ze to dela veda ve spojeni s technikou
Direct X je komunikacni rozhrani mezi hrama a hardwarem, ktere je standardizovane. Takze staci, aby hry podporovaly Direct X a graficke karty taky. Coz umoznuje, aby graficke karty mohlo delat hodne vyrobcu a vsechny hry na nich fungovaly spravne.
Cim vyssi verze Direct X, tim vic toho umi - a tim novejsi grafika a verze Windows je vyzadovana
Pri koupi hry ti staci vedet, ze tvoje grafika podporuje stejnou nebo vyssi verzi Direct X nez hra.

Direct X je komunikacni rozhrani mezi hrama a hardwarem, ktere je standardizovane. Takze staci, aby hry podporovaly Direct X a graficke karty taky. Coz umoznuje, aby graficke karty mohlo delat hodne vyrobcu a vsechny hry na nich fungovaly spravne.
Cim vyssi verze Direct X, tim vic toho umi - a tim novejsi grafika a verze Windows je vyzadovana
Pri koupi hry ti staci vedet, ze tvoje grafika podporuje stejnou nebo vyssi verzi Direct X nez hra.
-
- Pohlaví:
tralous píše:ok takže když si koupím BF3 a mám direct 11 tak je to ok?
Máš nejvyšší verzi, potom už jenom
DirectX 11.1 6.02.9200.16384 Windows 8, Windows RT, Windows Server 2012 1. srpna 2012
ok grafiku mam hd 7950 dik
Zpět na “Rady s výběrem hw a sestavením PC”