Router meno a heslo
Moderátoři: Mods_senior, Mods_junior, HW spec team
-
bondralukas
- nováček
Router meno a heslo
zdravim, mam taky mensi problem, mam router wlan 11g router, chcem zmenit a pozriet nejake nastavenia avsak neviem najst spravne meno a heslo
, cize ma to dalej nechce pustit, poprosim Vas o pomoc ci nenajdete nahodou nejake ine prihlasovacie udaje... dakujem
Re: Router meno a heslo
Tak jaké hesla jsi již zkoušel?
Jestli jsi ještě nezkoušel, tak dej admin/admin
Jestli jsi ještě nezkoušel, tak dej admin/admin
Když nevíš jak dál, přichází na řadu prostudovat manuál!
HJT návod
Pokud neodpovídám do vašich témat v sekci HJT když jsem online, tak je to jen proto, že jsem na mobilu kde je studování logů a psaní skriptů nemožné. Neberte to tedy prosím jako ignoraci.
HJT návod
Pokud neodpovídám do vašich témat v sekci HJT když jsem online, tak je to jen proto, že jsem na mobilu kde je studování logů a psaní skriptů nemožné. Neberte to tedy prosím jako ignoraci.
-
bondralukas
- nováček
skusal som nechat prazdne, daval som admin/admin, admin 1234, user password, admin password...
je mozne ze od koho mam router, mohol zmenit podla seba heslo?
je mozne ze od koho mam router, mohol zmenit podla seba heslo?
Restartuj nastavení (mělo by na routeru být nějaké talčítko) a jméno a heslo by pak mělo být to co psal kolega nahoře.
-
bondralukas
- nováček
bojim sa ho restartovat, kedze som cital na nete ze je dost s tymto routrom problem, ked vlastne stlacim reset, stale bude ta ista siet? resetuju sa len prihlasovacie udaje? ci komplet vsetko?
Neboj se, jenom se vše vrátí do defaultního nastavení, takže max. budeš muset nastavit jméno wifi a heslo pokud nemáš defaultní + budou defaultní přihlašovací údaje do admin systému, takže nejspíš admin/admin.
Pokud toto heslo nepůjde, napiš.
Pokud toto heslo nepůjde, napiš.
Když nevíš jak dál, přichází na řadu prostudovat manuál!
HJT návod
HJT návod
A pak jeste budes muset nastavit IP a branu poskytovatele pripojeni, to doufam znas
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 7 Odpovědi
- 25299 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od lucaso84
-
- 5 Odpovědi