Mám dotaz ohledně PC. Menil jsem od netboxu novy setobox. Posleze jsem zjistil že mi nejede na pc internet. Zkusil jsem restart routeru nemohlo to. Po té jsem zkusil vypojit z pc internetovy kabel a zase ho zapojit. vyskocila mi hláška že pc rozpoznal nové připojení k internetu a kliknutím na odkaz vytvoří novou registraci a následně se má provést restart a internet pojede.
Vše jsem provedl ale internet nejede. Pak jsem zjistil že mi přestal svítit kabel internet připojeny k pc. neví nekdo co s tím může být? jak by to šlo opravit?
Ještě mě napadlo, jak jsem vypojil kabel internet k pc a pak zapojil zpět a od netboxu vyskočila hláška že semám registrovat, nevím přesně o co šlo, tak zda se mi náhodou nezměnila IP? Ale to by asi nemělo vliv na to že mi ted nesvítí ani ten připojený kabel internetu k pc? Jakoby mi odešla síťovka což je blbost když mi svítila ještě před vypojením kabelu.
Zdravím.
Kamoš, 70 roku, by si chtěl pořidit něco za rozumný peniz.
Jen video a internet.
Doporučite něco s dobrým displejem?
Dik.
Poslední příspěvek
9990Kč s kódem . IPS displej 300nits, numerická klávesnice, Intel N305 něco jako atom osmijádro, RAM 8GB nelze rozšířit. Windows 11. Opatrnost na mechanickou konstrukci.
Ideálně aby někdo zkušený vypnul zbytečné služby/aplikace na pozadí.
v dohledné době bych rád upgradoval PC na novější generaci komponentů abych měl zase pár let klid. Zaměření převážně herní, aktuálně mám monitor s rozlišením WFHD 2560 × 1080 časem bych to rád vyměnil za něco s větším rozlišením 1440p...
Poslední příspěvek
3 roky starou RTX 3080 bych nekupoval. Zivotnost karty tento fakt o neco snizi.
rád bych poprosil o radu s upgradem staršího PC. Nepoužívám ho moc často, jen na nějaký mail a hraní her v 1080p cca 2 hodiny za víkend. Původně jsem přemýšlel o nějakém malém upgradu GPU z GTX 1060 6 GB na RX 6600 8 GB, ale to bych si asi...
Poslední příspěvek
Děkuji moc, s Logitech Gaming Software šlo podsvícení krásně nastavit :thumbup: Úplně jsem zapomněl, že je na to appka, na Windows 10 jsem klávesnici zapojil a fungovalo to samo :smile: