Wifi router, výběr
Wifi router, výběr
Dobrý večer, potřeboval bych poradit s výběrem Wifi routeru v ceně kolem 500kč. Budu rád za každý návrh. Děkuji
-
- Pohlaví:
Re: Wifi router, výběr
Tak to si nějaký v té ceně kup. Jen tak naokraj - jaké máš připojení a kolik měsíčně platíš?
70mb/s up i down za 300kč měsíčně... Nedoporučuješ nějakou značku?
-
- Pohlaví:
Předpokládám 70Mbit/s.
A není ti hanba? Platit tři kila za rychlost za měsíc a chtít router za pětikilo? Připadá ti to normální? Zapomeň rovnou i na router do tisíce.
Za měsíc tu potom budeš psát, že router nestíhá, že ti zpomaluje net a podobné blbosti. Kdy už konečně dostanete rozum?
A není ti hanba? Platit tři kila za rychlost za měsíc a chtít router za pětikilo? Připadá ti to normální? Zapomeň rovnou i na router do tisíce.
Za měsíc tu potom budeš psát, že router nestíhá, že ti zpomaluje net a podobné blbosti. Kdy už konečně dostanete rozum?
jo jasný...
x let sem měl router s parametry co mají teď routery v ceně kolem 500 a vždy to šlo v pohodě.. díky za snahu

-
- Pohlaví:
Jo. A jel jsi 70Mbit/s. Tak to vykládej dětem. A přihoď k tomu i O červené Karkulce.
Za sebe bych bral http://www.czc.cz/asus-rt-n12lx/100589/produkt
Levné TP-Linky mám zkušenost že při vyšším přenosu dat občas zamrzají.
Nevím ale jak si 100Mbit přípojka poradí se 70Mbit, většinou má cca. 50-60% "účinnost", co jsem četl.
Levné TP-Linky mám zkušenost že při vyšším přenosu dat občas zamrzají.
Nevím ale jak si 100Mbit přípojka poradí se 70Mbit, většinou má cca. 50-60% "účinnost", co jsem četl.
Děkuji za reakci, beru na vědomí. 

-
- Pohlaví:
Příspěvek není k dispozici
[smazáno uživatelem]
Naposledy upravil(a) IDVert3X dne 20 srp 2019 13:49, celkem upraveno 3 x.
-
- Pohlaví:
A přesně o tom mluvím. Na 70Mbps je třeba už gigabitový router, který propustnost WAN/LAN zvládne s rezervou. A co se týče WiFi, záleží na tazateli, jak se rozhodne a jaké kmitočty bude využívat. Ale nic z toho nedá do pětistovky.
Já tohle prostě nechápu. Zaplatí si rychlost jako grand a pořídí si router, který mu to shodí.
Já tohle prostě nechápu. Zaplatí si rychlost jako grand a pořídí si router, který mu to shodí.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 2399
-
od liborek
Zobrazit poslední příspěvek
17 lis 2024 17:23