Zdravím,
Mel jsem doma starý malý bedničky který meli rozbity jack. Jack jsem spravil a jelikož hráli potichu tak jsem malý repracky použíl jako zesilovač a k nim napojil další dva velký bedýnky. Všechny dráty jsem dal dohromady, jak jsem jack zapojil do notasu a zapl nějaký písničky hned jsem objevil problém. Celkove ten zvuk blb, něco šlo slyšet a něco zas ne. Hlasy skoro vůbec , a sem tam nějaký basy. Zajímalo by mě kde mužů mit problém, takže s radami sem))
Ty další dva velký bedýnky jsou aktivní, nebo pasivní?
Jak jsi "k nim napojil další dva velký bedýnky" ?
Co znamená "Všechny dráty jsem dal dohromady"?
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Tak vlastně jak jsou ty male bedinky tak jsem tu boční uplne dodělal a na ten drát od nich jsem napojil ty Velké bedinky. A mám všechno zapojene tak aby bye cervenej drak k červenému a cerny k černému. A nechapu co myslíš tim jestli jsou aktivní nebo pasivní. Nemam s tímhle nějak Velké zkušenosti.
Zdravím zakoupil jsem si pc od smarthy
od prvni startu nefunguji předni a zadní ventilátor na case RGB sviti na Cpu a Gpu funguje mam pocit že by se měli roztočit alespon u zapnu ti pc
nevim zda mam zboži reklamovat a nebo pc musi byt ve větší...
Poslední příspěvek
Děkuji problem vyřešen byli opravdu odpojeny nechapu led bylo zapojene system fan odpojeno trošku mě mrzi že jsem si nechal před doveženim odskoušet pc a nainstalvoat OS aby bylo vše v pořadku a nebylo ale problem už je vyřešen jestě jednou diky...
Čaute, kúpil som si nový monitor MSI 321CUP, k tomu kábel PREMIUM CORD mini display port - display port a občas sa mi stáva, že keď zapnem počítač, tak mi oznámi DP NO SIGNAL FOUND a nejde obraz. Vyrieši to až opätovné vypnutie a zapnutie počítača....
Poslední příspěvek
Tu sa pozri na dostupné verzie BIOSu mojej grafickej karty. Ja mám verziu F62, je to teda tá najnovšia? Lebo je tam ešte verzia f2, ale tam je napísané nižšie číslo verzie BIOSu tak teraz neviem.
mám problém se zapnutím PC. Při stisknutí zapínacího tlačítka se nic nestane. Postupoval jsem tedy otevřením bočnice a vykoušel jsem zkratovat CLRTC piny a to zafungovalo. PC se spustil a v pořádku fungoval až do té doby než jsem ho vypnul...
Poslední příspěvek
1. overit funkci tlacitka na skrini napr. multimetrem
2. zkusit zapnout PC zkratovanim tech dvou pinu, kam je zapojeny vypinac
3. vymenit zdroj
4. vymenit zakladni desku
Mám problém s internetem. Z ničeho nic mi nefungují některé programy, které vyžadují internetové připojení. Internet se chová jako kdyby normálně fungoval, ale nemůžu se přihlásit např. do programu Ubisoft Connect nebo Rockstar Games...
Poslední příspěvek
Připoj se na rozhraní routeru a zkontroluj datum a čas. Připadně časové pasmo/umístění.
Pak i v PC atd.