potřeboval bych poradit s výběrem modemu, který bude sloužit, jako náhrada již ne plně funkčního Huawei EchoLife HG622u.
S tímto jsem byl spokojen, tudíž se sháním po něčem podobném.
Modem potřebuji k internetu od o2 adsl, rychlost připojení jsem změřil, jako 25mb/s.
Co se týká wifi, jedná se o byt, nutnost průchodu přes dvě stěny...
Měl by sis ujasnit na čem vlastně jedeš, ADSL2+ je do 24 Mb/s (mimochodem, co je mb/s???), ale to je naprosté maximum, co z toho vytáhne málokdo. Máš tedy VDSL, VDSL2? Není to totiž jedno a pokud jsi na nějakém rDSLAMu (vysunutém) a bude se zrychlovat, budeš muset zůstat na nižší rychlosti či vyhodit modem a kupovat nový!
Během léta mi budou měnit vedení internetu na optiku. Na dotaz mi bylo řečeno, že na 1GBit připojení bude stačit stávající pronajatý modem TP Link Archer 6 (V2). Technicky tedy problém není, ani nepotřebuji další funkce, ale zařízení má poslední...
Poslední příspěvek
No a já ti doporučím Turris Omnia - trvalé aktualizace, dynamický firewall. SFP modul
Provozuji ho od 2016 a firmware m á stále aktuální :-) !!! Akorát je dražší.
v krátké době můj další dotaz, ale v tomto si absolutně nevím rady. Rodiče by chtěli modem na simkartu od Vodafonu na chatu, samozřejmě koupili nějaký modem, koukal jsem na vodafone a zrovna tento není ofico podporován (
Pořídili tento...
Poslední příspěvek
Dobře díky, mě šlo jen o to, zda ten internet pojede :-) :thumbup:
Zdravím.
Kamoš, 70 roku, by si chtěl pořidit něco za rozumný peniz.
Jen video a internet.
Doporučite něco s dobrým displejem?
Dik.
Poslední příspěvek
9990Kč s kódem . IPS displej 300nits, numerická klávesnice, Intel N305 něco jako atom osmijádro, RAM 8GB nelze rozšířit. Windows 11. Opatrnost na mechanickou konstrukci.
Ideálně aby někdo zkušený vypnul zbytečné služby/aplikace na pozadí.
v dohledné době bych rád upgradoval PC na novější generaci komponentů abych měl zase pár let klid. Zaměření převážně herní, aktuálně mám monitor s rozlišením WFHD 2560 × 1080 časem bych to rád vyměnil za něco s větším rozlišením 1440p...
Poslední příspěvek
3 roky starou RTX 3080 bych nekupoval. Zivotnost karty tento fakt o neco snizi.