Proč na stolním PC nejde rychlá síť ?
Proč na stolním PC nejde rychlá síť ?
Před pár dny přišel chlápek a nainstaloval do domu novou pevnou síť od T-mobile. Na střeše je přijímač. Když se připojím z mobilu tak mám na výběr dvě sítě... jedna normální a ta druhá má za názvem 5G. Jenže na PC mám na výběr jen jednu a to je ta pomalejší, nevím jak to nastavil, ale prostě na PC mám internet až 5x pomalejší právě kvůli tomuto. A nevím jestli to může být třeba síťovou kartou nebo třeba stačí jen něco nastavit. Díky za rady
OS: Win7 64-bit // RAM: 4 GB // CPU: Intel Core 2 Quad 2.33 GHz // GPU: nVIDIA GeForce 9800 GT
Re: Proč na stolním PC nejde rychlá síť ?
Obavam se ze neni zadna rychlejsi a pomalejsi sit, ale jedna na 2,4 GHz a druha na 5.8 GHz. Rychle jsou obe stejne, jen ta na 5,8 GHz ma mensi dosah.
Problem bude nejspis ve wifi sitove karte, ktera nepodporuje ani pasmo 5,8 GHz, ani vyssi prenosovou rychlost.
Pokud to PC je stolni PC a ne notebook, pripoj ho kabelem - budes to mit rychlejsi nez jakakoli wifi.
Problem bude nejspis ve wifi sitove karte, ktera nepodporuje ani pasmo 5,8 GHz, ani vyssi prenosovou rychlost.
Pokud to PC je stolni PC a ne notebook, pripoj ho kabelem - budes to mit rychlejsi nez jakakoli wifi.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 5
- 7624
-
od Stenatko
Zobrazit poslední příspěvek
03 dub 2025 21:42
-
-
Problémy v síti na obrázku - proč nemůžou počítače komunikovat mezi sebou Příloha(y)
od zuzana3 » 25 pro 2024 20:33 » v Administrace sítě - 7
- 4798
-
od zuzana3
Zobrazit poslední příspěvek
25 pro 2024 22:23
-