M.2 slot WIFI karta
M.2 slot WIFI karta
Ahoj, přemýšlím, že bych do stolního PC koupit M.2 slot WIFI kartu. Konkrétně jsem koukal na tuhle https://www.czc.cz/intel-dual-band-wire ... 53/produkt Nevím ale jestli stačí koupit jenom toto nebo k tomu musím mít i anténu. Vím, že něco podobného je u notebooků, ale jsou tomu připojeny ještě dva drátky pravděpodobně na anténu. Bude to fungovat nebo se na to mám vykašlat a radši provrtat zeď a natáhnout kabel? Vím, že kabel bude lepší, ale říkám si, že tohle by zase bylo lepší kdybych PC bral třena ke kamarádovi. Že by se nemusel řešit kabel. Nemáte s tím někdo zkušenost?
Re: M.2 slot WIFI karta
"nebo se na to mám vykašlat a radši provrtat zeď a natáhnout kabel?"
To je nejlepsi a hlavne nejspolehlivejsi reseni. Pokud nechces vrtat, pouzij Powerline. Prenosova rychlost bude vyrazne vyssi a nebude zadne ruseni od sousedu.
S Wifi pouze zarusis 200m okolo prenosove pasmo a zpomalis pripojeni ostatnim.
To je nejlepsi a hlavne nejspolehlivejsi reseni. Pokud nechces vrtat, pouzij Powerline. Prenosova rychlost bude vyrazne vyssi a nebude zadne ruseni od sousedu.
S Wifi pouze zarusis 200m okolo prenosove pasmo a zpomalis pripojeni ostatnim.
Re: M.2 slot WIFI karta
Bydlím v domě, takže se sousedy se nerušíme. Nechytám žádnou jinou wifi síť. Internet mám 20/2Mb/s, takže rychlost internetu mi přenosová rychlost wifi asi moc zpomalovat nebude, ale ten kabel asi bude lepší řešení no. 

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 4139
-
od Kminek
Zobrazit poslední příspěvek
03 bře 2025 07:11