petr22 píše:Me by zajimalo, kde vezme adresu DNS serveru:
109.202.72.93
Kdyz si tu IP Windows vymysli.
Jestliže píše, že je to na automat, pak skutečně něco nesedí.
Dej sem screen nastavení DHCP a DNS.
Zkus nastavit pevnou IP 192.168.0.96, brána 192.168.0.1, maska 255.255.255.0. co se stane?
Momentálně jsem v práci. Takže možné zkoušení bude až k večeru. Ještě mě napadlo třeba úplně router zresetovat, ale nevím jestli by to něčemu pomohlo. Jako v kabelu problém nevidím. To by se pak nepřipojil ani starší pc. To bude opravdu nějak poštelované v tom novém kompu.
EDIT: Objednal jsem kabel (protože jsem takovou délku doma neměl). Takže zkusím a povím. Upřímně si myslím, že to tím tedy nebude, ale uvidíme.
Skúsil si odpojiť router od netu, odpojiť Wan , či sa cez IP 192.168.0.1 dostaneš do menu na router?Pozri sa čo máš v Správca zariadení v rozkliknutých Sieťových adaptéroch.
RIKI22: Není žádný důvod odpojovat router od wan pro zjišťování připojení k routeru, zvláště když ostatní zařízení fungují.
Ve správci bude mít zřejmě ethernetový adaptér v pořádku, když se bez routeru k síti připojí.
Zdravím zakoupil jsem si pc od smarthy
od prvni startu nefunguji předni a zadní ventilátor na case RGB sviti na Cpu a Gpu funguje mam pocit že by se měli roztočit alespon u zapnu ti pc
nevim zda mam zboži reklamovat a nebo pc musi byt ve větší...
Poslední příspěvek
Děkuji problem vyřešen byli opravdu odpojeny nechapu led bylo zapojene system fan odpojeno trošku mě mrzi že jsem si nechal před doveženim odskoušet pc a nainstalvoat OS aby bylo vše v pořadku a nebylo ale problem už je vyřešen jestě jednou diky...
Čaute, kúpil som si nový monitor MSI 321CUP, k tomu kábel PREMIUM CORD mini display port - display port a občas sa mi stáva, že keď zapnem počítač, tak mi oznámi DP NO SIGNAL FOUND a nejde obraz. Vyrieši to až opätovné vypnutie a zapnutie počítača....
Poslední příspěvek
Tu sa pozri na dostupné verzie BIOSu mojej grafickej karty. Ja mám verziu F62, je to teda tá najnovšia? Lebo je tam ešte verzia f2, ale tam je napísané nižšie číslo verzie BIOSu tak teraz neviem.
Zdravím, jsem několikaletým věrným zákazníkem VODAFonu máme od nich Gigabytový internet, vše nějakou dobu šlapalo skvěle ale řekněme že teď po dvou letech z nějakého mě neznámého důvodu klesla rychlost místo 1000 na 100 Mbs i na přívodním kabelu z...
Notebook má tendenciu vypínať sa viackrát za hodinu, je problém so spojením medzi káblom a batériou. Funguje normálne pri nabijani, ale je potrebné otáčit spravne kábel dookola a nájsť presnú polohu, aby sa nabíjal. Ak sa vytiahne z nabijania, tak...
Poslední příspěvek
Psal jsem ze cena toho notebooku jako plne funkcniho je nulova.
Takovych jsou doslova plne sberne dvory a kdybych podobny u nas nekomu nabidl zadarmo, tak se my vysmeje.
Mám problém s internetem. Z ničeho nic mi nefungují některé programy, které vyžadují internetové připojení. Internet se chová jako kdyby normálně fungoval, ale nemůžu se přihlásit např. do programu Ubisoft Connect nebo Rockstar Games...
Poslední příspěvek
Připoj se na rozhraní routeru a zkontroluj datum a čas. Připadně časové pasmo/umístění.
Pak i v PC atd.