Ahoj,
mám takový problém. Jsem připojený k internetu přes wi-fi a poslední dobou se mi stává, že se z ničeho nic ozve signál odpojení zařízení a na liště se mi objeví oznámení: Toto zařízení by mohlo fungovat rychleji atd....a potom se mi odpojí internet. Když se pokusím znovu připojit, tak se mi tam objeví kromě bezdrátové sítě ještě Neznámá síť a na internet se prostě nedostanu. Musím restartovat počítač a pak připojení opět funguje, nic jiného nezabírá. Nevím, jestli je problém s hardwarem nebo s něčím jiným. Bylo mi řečeno, že to může být virus nebo trojan, ale vyzkoušel jsem všechno možné a nic mi to nenašlo. Nevíte někdo, co bych s tím mohl udělat? Díky
Samovolné odpojení
Re: Samovolné odpojení
Zkus jít přes Ovládací panely -> Systém -> Hadrware -> Správce zařízení do Vlastností síťové karty a klikni na poslední záložku Řízení spotřeby a tam odškrtni Povolit počítači vypínat zařízení z důvodu úspory energie, to občas pomůže. V práci jsme měli problém, že na wi-fi také na jednom PC prostě zčistajasna přestala fachat. Stačilo pak spustit systém do nouzáku, pak restartovat a pak vše běželo úplně krásně (poradil jeden IT technik, ťukal jsem si na hlavu, co je to za krávovinu, ale zabralo to).
AMD Athlon 64 X2 6400+, Artic cooling freezer 64, ASUS M2N-SLI DELUXE, A-DATA 2x1GB DDR2 800Mhz, ASUS GeForce EN9600GT 512MB, Seagate 320 GB SATAII, Case Coolmaster Elite 330, Fortron 500W/PFC FX500
Ok, díky, zkusil jsem to, tak uvidím, co to udělá:-)
Tak se mi to stalo zase...Přesně se mi tam ukázalo: Zařízení Fujitsu Siemens WLAN může pracovat rychleji, pokud bude zapojeno do vysokorychlostního portu. Pak je tam zobrazený řadič portů a doporučení: Odpojte FS WLAN z aktuálního portu a připojte jej k rozbočovači na jeden z portů zobrazených tučnými písmeny....ale nerad bych do toho nevrtal, abych tam ještě něco nepokazil. Asi je problém z hardwarem, že?
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 19
- 17833
-
od RIKI22
Zobrazit poslední příspěvek
06 kvě 2025 22:44