Nejde mi net
Nejde mi net
Ahoj, mam net pres wifi. Chtel jsem si doma pripojit k netu dalsi pocitac a tak me napadlo dat do Ovis Linku co mam na strese dalsi kabel. Jsou tam totiz pro to dve zastrcky. V jedne uz kabel byl a do druhe, ktera byla volna jsem pridal jednoduse dalsi. Vcera to vsechno fakalo uplne v pohode- net sel na obou kompech. Ted mi na jednom pocitaci jde uplne mizerne net, akorat rozbehnu qipa a jinak nic. (i kdyz je druhy pocitac vyplej). Na druhym kompu to je uplne v pohode. Chtel bych se zeptat jestli nekdo nevite cim to muze byt. Jestli jsem neudelal nakou blbost nebo tak neco. Diky
Re: Nejde mi net
Provider o tom musí vědět a dát ty druhou IP. U mě to tak aspoň bylo. Měl jsem jednu veřejnou IP (na Wi-Fi) a jednu neveřejnou. Pak si to musíš i nastavit.
Re: Nejde mi net
vcera jsem memu providerovi volal a ten mi nic takoveho nezakazuje. jen se ale divil ze to nejde. mam takove tuseni ze to chce nastavit nejak v tech dvou pocitacich. protoze kamarad ma uplne stejny pripad jako ja a taky mu to neslo, pak za nim ale prisel jeho kamos a nak mu to v kompu nastavil a uz mu to normalne bezi... tak nevim no