Upraven nic neříkající název. Příště prosím zvol výstižnější název problému. Děkuji! Pic
Problem s připojením k síti
Moderátoři: Mods_senior, Mods_junior, HW spec team
Problem s připojením k síti
cawko chalany,mam problemik,mam notbucik,a s domu mi normalny net nejde,ale od kamose hej
u nemo mi normalne sa spita de som ci doma,kaviaren a tak,a doma vobec nic
diki za vsetky odpovede

Upraven nic neříkající název. Příště prosím zvol výstižnější název problému. Děkuji! Pic
- .luba.
- Level 3.5

- Kontaktovat uživatele:
Re: Problem
Zdravím. A vítej.
Jaké maš připojení Doma a jaké má kamarád? Tzn Bezdrátové wi-fi anebo "dratové".
Uveď nejlépe konkretní notebook a také tvůj OS (Windows xp,vista..atd) 
Zkuste Google než založíte topic // CPU-Z HJT google HW-Monitor Ccleaner
Sestava: AMD ATHLON 5000+BE,GPU 8800GT OC,RAM CORSAIR 2GB CL5,MB GIGABYTE 690G,HD SPINPOINT 240GB,CASE CM 330 ELITE,ASUS 22" 2ms, //UPC 10mbit
Sestava: AMD ATHLON 5000+BE,GPU 8800GT OC,RAM CORSAIR 2GB CL5,MB GIGABYTE 690G,HD SPINPOINT 240GB,CASE CM 330 ELITE,ASUS 22" 2ms, //UPC 10mbit
Re: Problem
diki
on ma wifi,ale on mi dava ked som pri nom,normalny zakladny kabel,ktori ide rovno do pc,a ja mam klasicky net (cez antenu do pc),ale ide mi o to aby som mal doma net,na vonku si kupim asi od orangeou
diki
hw naroky su: AMD ATHLON 64 X2 DUAL CORE QL-60 1,9GHZ,ATI RADEON 3200GRAPHICS 3GB DDR2 asi vsetko potrebne
este vista windows...
Re: Problem s připojením k síti
prosim nejaka dobra dusicka pozmos mi

-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek