Pořídil jsem si nový internet přes pevnou a dostal jsem k něho tenhle modem http://www.gtsnovera.cz/cs/produkty/hla ... 60hw.shtml" onclick="window.open(this.href);return false; Tak se chci zeptat jestli je dobrý nebo petří mezi střední třídu..díky
Naposledy upravil(a) Myloš dne 30 led 2009 21:52, celkem upraveno 1 x.
Důvod:Úprava nadpisu
Dobrý den, prosím o zhodnocení kancelářské sestavy. Určeno jen pro internet, tvorbu eshopu. Jedná se hlavně o rychlou odezvu a samozřejmě jde i o co nejnižší možnou cenu. Prosím doporučte, co změnit nebo zda je to OK. Díky všem.
Počítačová sestava:...
Poslední příspěvek
ADATA vypadá výhodně a levně pro hráče (burácení výstřelů nebo kvílení pneumatik zakryje hluk ventilace).
Tady nevím, jestli nevybírala kvůli čtečce karet než kvůli plechu bočnice. Kdyby nešlo o náklady, navrhnul bych dát Fractal Design Pop Mini...
v krátké době můj další dotaz, ale v tomto si absolutně nevím rady. Rodiče by chtěli modem na simkartu od Vodafonu na chatu, samozřejmě koupili nějaký modem, koukal jsem na vodafone a zrovna tento není ofico podporován (
Pořídili tento...
Poslední příspěvek
Dobře díky, mě šlo jen o to, zda ten internet pojede :-) :thumbup:
Během léta mi budou měnit vedení internetu na optiku. Na dotaz mi bylo řečeno, že na 1GBit připojení bude stačit stávající pronajatý modem TP Link Archer 6 (V2). Technicky tedy problém není, ani nepotřebuji další funkce, ale zařízení má poslední...
Poslední příspěvek
No a já ti doporučím Turris Omnia - trvalé aktualizace, dynamický firewall. SFP modul
Provozuji ho od 2016 a firmware m á stále aktuální :-) !!! Akorát je dražší.