Zdravím všechny!
Chtěla bych Vás poprosit, zda by mi mohl někdo poradit s koupí nového wifi routeru.
Potřebovali bychom mít přes něj připojený stol.počítač, notebook a občasně i Playstation 3.
Měli jsme jeden router, bohužel nevím název, ale přes něj nebylo možné se připojit současně na počítač a notebook.
Internet máme 100MB od UPC. Bude potřeba volat někoho na instalaci z UPC, aby vše fungovalo normálně nebo máte někdo zkušenost, že to jde i bez nich?
Když jsme měli připojený ten původní router, nastavil to jeden známý na pevno, nešlo to připojit tak, že se automaticky přiřazovala IP adresa. Tak jestli by se to obešlo bez toho:-)
Myslíte, že by byl vhodný např.tento router: http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... 72Z90UBXNL
Moc děkuji všem za rady a tipy!
Poraďte kvalitní wifi router*
- meridian.c
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Poraďte kvalitní wifi router*
Naposledy upravil(a) Myloš dne 18 srp 2010 13:34, celkem upraveno 2 x.
Důvod: Menší úprava nadpisu... od Rewqa + odstranění nesmyslně zalámaných řádků pro vyšší čitelnost ode mne.
Důvod: Menší úprava nadpisu... od Rewqa + odstranění nesmyslně zalámaných řádků pro vyšší čitelnost ode mne.
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Poraďte kvalitní wifi router*
Myslim, že ten je hodně luxusní a zvládne určitě všechno co od něj budeš očekávat. Koukni taky na výrobky od značky Linksys.
http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... 72Z90UBMAP
http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... 72Z90UBMAP
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
- meridian.c
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Děkuji za rychlou odpověď a další typ.
Mám tedy koupit router, připojit ten hlavní kabel routeru od přijímače internetu od UPC, a pak už jen vše propojit (pc+wifi notebook+PS3)? Nebo může být i problém v tom přijímači od UPC. Tuším, že je to něco od Motoroly, je to asi standard, co k tomu dávají pro připojení k internetu.
Doufám, že se to obejde bez pomoci technika UPC. Mám trošku obavy, aby nenechávali připojit pouze jednu IP adresu.
Mám tedy koupit router, připojit ten hlavní kabel routeru od přijímače internetu od UPC, a pak už jen vše propojit (pc+wifi notebook+PS3)? Nebo může být i problém v tom přijímači od UPC. Tuším, že je to něco od Motoroly, je to asi standard, co k tomu dávají pro připojení k internetu.
Doufám, že se to obejde bez pomoci technika UPC. Mám trošku obavy, aby nenechávali připojit pouze jednu IP adresu.
Naposledy upravil(a) Myloš dne 18 srp 2010 13:35, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Odstranění zbytečných ENTERů. Je prima, že text členíš, ale nedrob ho, prosím, tak chaoticky (řádkový zlom uprostřed věty na přehlednosti nepřidá).
Důvod: Odstranění zbytečných ENTERů. Je prima, že text členíš, ale nedrob ho, prosím, tak chaoticky (řádkový zlom uprostřed věty na přehlednosti nepřidá).
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Jo tak s tim bude u UPC asi problém, ale osobní zkušenost nemám, takže zkus počkat na někoho, kdo se s tim setkal. Nevim přesně jak to teďka UPC mám, ale nějakej háček tam byl.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
- meridian.c
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Budu čekat, až se někdo tedy ozve:-)
Už jednou jsem tam zkoušela kvůli tomu volat, ale nikdo vůbec nechápal, co po nich chci. Nebo spíše nechtěli chápat, protože výjezd technika za 1 500 Kč je přece jen pro ně výhodnější:-)
Už jednou jsem tam zkoušela kvůli tomu volat, ale nikdo vůbec nechápal, co po nich chci. Nebo spíše nechtěli chápat, protože výjezd technika za 1 500 Kč je přece jen pro ně výhodnější:-)
Naposledy upravil(a) Myloš dne 18 srp 2010 13:36, celkem upraveno 1 x.
hlavně si nekupuj tohle : http://aukro.cz/item1176921075_wline_w4 ... _wifi.html
zrovna to jdu hodit do koše

- meridian.c
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:

Mně se nejedná o cenu, ale o kvalitu, ale hlavně o to, aby to šlo přes to UPC, protože mám takové tušení, že to s nimi nebude tak jednoduché:

Naposledy upravil(a) Myloš dne 18 srp 2010 13:36, celkem upraveno 1 x.
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Všechno jde obejít, i UPC. Máš doma ještě nějaký modem od UPC nebo už ze zdi přímo lan kabel? Jinak nevím proč to známý dával napevno, dhcp jde vždy nějak zbastlit
Ten belkin je hodně dobrý
Ten belkin je hodně dobrý
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
- meridian.c
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Žbeky:
Ahoj, já tomu vůbec moc nerozumím, takže už vůbec nevím, jak obejít UPC
Máme doma modem od UPC, je to motorola, SB5100E.
Máš nějaký nápad, jak to tedy zprovoznit? Já bych ten Belkin koupila, zdál se mi opravdu dobrý na to,
aby to útáhlo pc, notebook a ještě PS3.. Takže ho tedy objednám
Ale co dál?
Ahoj, já tomu vůbec moc nerozumím, takže už vůbec nevím, jak obejít UPC

Máme doma modem od UPC, je to motorola, SB5100E.
Máš nějaký nápad, jak to tedy zprovoznit? Já bych ten Belkin koupila, zdál se mi opravdu dobrý na to,
aby to útáhlo pc, notebook a ještě PS3.. Takže ho tedy objednám

Ale co dál?

- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Co dál budem řešit až to budeš mít doma. Bude stačit asi naklonovat mac, dhcp standartně běží
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 2398
-
od liborek
Zobrazit poslední příspěvek
17 lis 2024 17:23