Problem s bezdratovym pripojenim
Problem s bezdratovym pripojenim
Mam tento problem: K desktopu mam pripojen router (NETGEAR-wireless router WPN824 v2) a nastavil jsem wireless pripojeni,kdy jsem vytvoril domaci sit kodovanou WPA. V druhem pokoji mam notebook se sitovou kartou a pripojuji se bezdratove na mnou vytvorenou sit. Bohuzel se stava,ze internet z niceho nic spadne. Bud vyskoci hlaska..acquiring network adress, anebo status:limited or no connectivity..pricemz pri prvni hlasce zustava rychlost na 54Mbps, zatimco u druhe rychlost kolisa v rozmezi 1 Mbps do napr 22 Mbps. Chapal bych kdyby mi internet nejel vubec,ale takhle mi internet jde,pak nejde,pak zase naskoci jako by se nic nedelo. Pri hrani online hry (pres JAVA) mi to castokrat spadne uplne...vyskoci na milisekundu modra obrazovka s chybovou hlaskou(nemam sanci pri te rychlosti to pochytit o co jde) a pocitac se sam resetuje. Nevite nekdo co s tim? Do routeru mam pripojen internet z kabelovky...Dalsi potrebne info samozrejme dodam jestli bude potreba.
- Weslo
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
acquiring network adress by mělo znamenat že si obnovuje IP adresu..nastav v routeru klidně na jedenkrát denně (něco jako lease time 24H)
ten zbytek by ukazoval na kolísání signálu+ problém ve woknech...
ten zbytek by ukazoval na kolísání signálu+ problém ve woknech...
E2180 | DFI LP UT ICFX 3200 TR2/G | 2x 1GB DDR2 800Mhz A-Data | ASUS HD 3650 512MB | WD 200GB | Corsair VX450 450W | Windows Vista Ultimate
Intel Little Falls 2 | 256MB DDR2 | 2x400GB | Fortron 250W | FreeNAS
Intel Little Falls 2 | 256MB DDR2 | 2x400GB | Fortron 250W | FreeNAS
problem
Tento problem jsem jiz diskutoval na hijacku...ale nic tam nebylo... Nyni jsem si zablokoval automaticky restart a tak mi hlaska v modrem oknem zustala...je tam toto:
DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL
Technical info:
w22n51.sys-adress F7F55988 base at....
Nechal jsem si vyhledat ten systemovy soubor a nachazi se ve dvou adresarich:
1) C:\windows\system32\drivers
2) C:\Program files\Intel\Wireless\Drivers\W22mPCI
Takze je to problem ovladace pro wireless zrejme.
Tak a co ted s tim?

DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL
Technical info:
w22n51.sys-adress F7F55988 base at....
Nechal jsem si vyhledat ten systemovy soubor a nachazi se ve dvou adresarich:
1) C:\windows\system32\drivers
2) C:\Program files\Intel\Wireless\Drivers\W22mPCI
Takze je to problem ovladace pro wireless zrejme.
Tak a co ted s tim?

re
No tak to me napadlo taky samozrejme a aktualizoval jsem a restartoval ale problem se nezmenil,proto hledam pomoc tady. Ja vazne newim co s tim?? Napada me problem s routre (cetl jsem ze ho nekteri lidi musi po nejakem case restartovat), nebo jestli s tim nesouvisi treba nejaky software co jsem nainstaloval (myslim ze to byla pouze plna free verze hry S.W.I.N.E), nebo jeste nejakym spatnym nastavenim pocitace (at jednoho nebo druheho)...a taky me napadlo,ze nejjednodussi reseni by mohlo byt zakoupeni dalsiho modreho kabelu(ted newim jaxe jmenuje) a normalne se pripojit na router...to by sice uz nebyl wireless,ale aspon bych mel snad jistotu ze se mi nebude samovolne prerusovat spojeni. 

- cybernovi
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
skus
skus ji ješte od nekoho pujčít notebook nebo wifi kartu, a skusit se pripojit z mistnosti odkud ti to s tim tvym bookem nejde. Aby jsme aspon vyloučili jestli je to problem routeru či widlí
re
Tak to bohuzel tuto moznost nemam,takze se s tim budu muset nak popasovat....Vcera jsem nasel puvodni cd,ktere jsem dostal k tomuto notebooku a byly tam ovladace k wireless adapteru atd...tak jsem to nainstaloval a vse bezelo uplne super...cely den jsem nemel problem. Uz jsem si myslel,ze mam vyhrano...ale dnes mi to spadlo i s tou kritickou hlaskou opet. Nasel jsem si naky clanky o mem adapteru a systemovem souboru ktery vyhazuje konflikt a cetl jsem ze prave pres tento soubor dochazi k prolomeni?? ...hodne to bylo na strankach o virusech,ze lze zjistit info o uzivateli,atd. Taky jsem zjistil,ze ve vlastnostech adapteru je napsano,ze mam nezasifrovane spojeni...pritom by to melo byt zasifrovano WPA,ktere vyzaduje heslo. Momentalne to zkousim projet zde tolik proklamovanym mwavem a uwidim co z toho vypadne...Kazdopadne jsem si i na strankach INTELu precetl,ze dochazi pri me karte BG2200 k tomu,ze se prerusuje spojeni a stahnout novy ovladac...zkontroloval jsem ovladac..byl tam stary (mozna jak sem ho instalil z toho puvodniho cd zase) takze jsem tam dal nejnovejsi verzi). Zapeklita to vec hosi. Jestli by vam nekomu pomohlo udelat nejaky vypis o mnozstvi prijatych a odeslanych dat a dalsi podrobnosti meho pripojeni,tak to tu klidne hodim. Podte do toho borci
A diky vsem za snahu,vazim si toho.

A diky vsem za snahu,vazim si toho.

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 3980
-
od petr22