Dobrý den,
Mám problém s wifi v mém ntb. Když se na ní připojím, tak jsem v dostatečné vzdálenosti od routeru. max. 5 metrů. Když začnu něco hrát (Armu, League of Legends) , či jen se chci podívat na fb a jsem tam něco přes 30 minut, tak se mi wifi vypne, signál je, ale když se stihnu podívat dole na tu ikonku, kde mám napsáný wifi sítě, tam mně to u té mé píše "Omezený přístup" nebo to tam ukazuje jen vykřičník. Když to spadne, tak se zeptám bráchy, mamky, nebo taťky jestli jim jde net a všem jde. Takže je chyba u mě.
Poskytovatel internetu: fajncom
Notebook: Acer Aspire V3-571G
Windows 7 HP 64BIT
Wi-fi na NTB (Acer) - Často vypadává
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Wi-fi na NTB (Acer) - Často vypadává
Prvně bych se zkusil kouknout na stránky výrobce jestli nejsou novější ovladače na wifi kartu.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
Nemají tam nic
--- Doplnění předchozího příspěvku (24 Led 2013 12:04) ---
Ani nevím o tom, že bych někdy nějakou kartu potřeboval
--- Doplnění předchozího příspěvku (24 Led 2013 12:04) ---
Ani nevím o tom, že bych někdy nějakou kartu potřeboval
- Martin63
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
A co router, co je to za typ? Zkoušel jsi se třeba připojit kamaráda? Je možné, že je mezi notebookem a routerem špatná kompatibilita. Prozatím bych se být tebou, připojil přes kabel.
Jinak mám úplně stejný typ notebooku, jako máš ty - podobné problémy nepozoruji. Za zkoušku také nic nedáš... Takže si zkus přeinstalovat ovladače Wi-Fi karty - stáhni si driver na Wireless LAN ze stránek Aceru, pro tvůj typ notebooku. Pokud to nepomůže, tak zkus připojení přes Wi-Fi u kamaráda, nebo ve Wi-Fi kavárně... Pokud to ani tam, nebude OK... Tak bych to řešil reklamací.
Jinak mám úplně stejný typ notebooku, jako máš ty - podobné problémy nepozoruji. Za zkoušku také nic nedáš... Takže si zkus přeinstalovat ovladače Wi-Fi karty - stáhni si driver na Wireless LAN ze stránek Aceru, pro tvůj typ notebooku. Pokud to nepomůže, tak zkus připojení přes Wi-Fi u kamaráda, nebo ve Wi-Fi kavárně... Pokud to ani tam, nebude OK... Tak bych to řešil reklamací.
Raději se 3x zeptej, než provedeš něco, čeho bys pak mohl litovat.
Je lepší to opravit přes TeamViewer a do fóra pak napsat konečné řešení problému, než trávit drahocenný čas radou, kterou méně znalý člověk může pojmout jinak, než byla samotným tvůrcem myšlena.
Jsem tu, pokud nemůžu spát, a pokud nemůžu spát, tak je něco špatně.

Je lepší to opravit přes TeamViewer a do fóra pak napsat konečné řešení problému, než trávit drahocenný čas radou, kterou méně znalý člověk může pojmout jinak, než byla samotným tvůrcem myšlena.
Jsem tu, pokud nemůžu spát, a pokud nemůžu spát, tak je něco špatně.
Dpbře zkusím to, děkuju a pomoc
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 1870
-
od RIKI22