Zdravím, vím že se to už tu probíralo několikrát, ale potřebovala bych poradit třeba od konkrétního člověka od výběru routru,.... až po zapojení a poskytovatele a také zda zřídit wifi nebo domací siť v nejnižší ceně. Vůbec nic o tom nevím. Mám jen notebook http://notebook.cz/clanky/recenze-notebook/2008/hp-compaq-6720s.
Asi nejlepší a nejrychleší kontakt by byl skype, tak pokud se někdo najde a poradí mi ať mi napíše na skype: pipisek12k. Více info po skypu.
Děkuji předem všem.
Pomoc s wifi - od koupě routeru po nastavení
Pomoc s wifi - od koupě routeru po nastavení
Naposledy upravil(a) Ltb dne 19 čer 2013 20:11, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Doplnění nadpisu + neodpustím si komentář - vše by se mělo řešit ideálně přímo ve fóru, od toho tu je. Z tvého řešení se může dalších X lidí inspirovat...to je smysl diskuzních fór.
Důvod: Doplnění nadpisu + neodpustím si komentář - vše by se mělo řešit ideálně přímo ve fóru, od toho tu je. Z tvého řešení se může dalších X lidí inspirovat...to je smysl diskuzních fór.
Re: Pomoc s wifi
Ahoj,
Pošlu ti jen nějaký router levný
http://www.okay.cz/tp-link-tl-wr740n-15 ... keyword%7D
Tento mám já a stačí mi wi-fi mi vysílá po celém domě ale poskytovatele si musíš sehnat sám ale pokud máš ten notebook a nemáš pc tak to máš na prd z routeru máš drát do nějaké antény a druhý drát musíš zapojit do pc nebo do notebooku aby ti fungoval internet na zařízení i jako wifi nevím jak to jinak vysvětlit a anténu na střechu si taky sežeň nebo nějaký ten adaptér
Pošlu ti jen nějaký router levný

Tento mám já a stačí mi wi-fi mi vysílá po celém domě ale poskytovatele si musíš sehnat sám ale pokud máš ten notebook a nemáš pc tak to máš na prd z routeru máš drát do nějaké antény a druhý drát musíš zapojit do pc nebo do notebooku aby ti fungoval internet na zařízení i jako wifi nevím jak to jinak vysvětlit a anténu na střechu si taky sežeň nebo nějaký ten adaptér
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 1723
-
od zeus
Zobrazit poslední příspěvek
17 říj 2024 21:12